طرز تهیه تارت انار و شکلات + روش نگهداری
تارت انار و شکلات، دسر شب های زمستان
تارت نوعی شیرینی بینالمللی بسیار خوشمزه و جذاب است که طرفداران بسیار زیادی دارد و معمولاً به عنوان دسر در مهمانیها و مجالس از آن استفاده میشود.
مواد لازم برای تهیه تارت انار و شکلات
- خمیر تارت: 1 عدد
- شکلات تلخ: 150 گرم
- شیر: 1/2 پیمانه
- آب انار: 1/4 پیمانه
- انار دان شده: 1/2 پیمانه
طرز تهیه تارت انار و شکلات
ابتدا خمیر تارت را به صورت نازک باز کنید و در قالب تارت قرار دهید.
شکلات تلخ را خرد کنید و در یک کاسه بریزید.
شیر و آب انار را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط گرم کنید تا جوش بیاید.
شکلات خرد شده را به مخلوط شیر و آب انار اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ذوب شود.
مخلوط شکلات را روی خمیر تارت بریزید.
انار دان شده را روی مخلوط شکلات بپاشید.
تارت را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
تارت را می توانید با خامه یا سس شکلات سرو کنید.
روش نگهداری تارت انار و شکلات
تارت انار و شکلات را می توان در یخچال به مدت 2-3 روز نگهداری کرد.
نکات تکمیلی
می توانید از شکلات شیری یا شکلات سفید نیز برای تهیه این تارت استفاده کنید.
اگر دوست دارید تارت شما ترش تر باشد، می توانید مقدار آب انار را بیشتر کنید.
می توانید از میوه های دیگری مانند توت فرنگی، موز یا آناناس نیز برای تزئین تارت استفاده کنید.