دسته‌بندی نشده

نان سیمیت : روش پخت نان محبوب ترکیه ای

معرفی نان سیمیت + طرز تهیه

نان سیمیت یک نان ترکی خوشمزه است که می توانید آن را تهیه کنید و در صبحانه خود بگنجانید.طرز تهیه را در آشپزخانه دلگرم ببینید.

نان سیمیت | طرز تهیه نان سیمیت

مواد اولیه برای پخت نان سیمیت

  • خمیر مایه ۱۵ گرم
  • نمک ۱۰ گرم
  • آب ولرم یک و نیم پیمانه
  • آرد ۵۰۰ گرم
  • شیره انگور ۱/۴ پیمانه
  • کنجد ۱۰ گرم

نکاتی در رابطه با تهیه نان سیمیت ترکیه

  • اگر از خمیر مایه فوری استفاده می کنید می توانید آن را مستقیما داخل آرد بریزید.
  • می توانید به جای شیره انگور از شیره خرما استفاده کنید . در صورت تمایل شیره را با اضافه کردن چند قاشق آب رقیق کنید.
  • توجه داشته باشید که هیچ نوع نانی را داغ در کیسه پلاستیک نگذارید. در مجاورت نان داغ، مواد سمی از پلاستیک به نان منتقل می‌شود.

روش تهیه نان محبوب ترکیه ای

  1. خمیر مایه و نمک را در ظرف ریخته و بعد آب ولرم را اضافه کنید و اجازه دهید یک ربع بماند تا پف کند. سپس آرد را اضافه کنید، به هم بزنید و خوب ورز دهید تا خمیر یکدست و لطیفی به دست آورید.
  2. سپس خمیر را به اندازه نارنگی تقسیم کنید و هر گلوله را روی میز به شکل نوار ۲۰ سانتی متری باز کنید. خمیر را دو لا کرده و دور هم بپیچید. آن را به شکل حلقه در آورید و دو سر خمیر را به هم بچسبانید.
  3. شیره و کنجد را به صورت جداگانه در ۲ ظرف کم عمق بریزید. حلقه های خمیر را درون شیره و بعد بلافاصله در کنجد بزنید، تا کنجد کاملا به خمیر حلقه شده بچسبد. آن ها را در سینی فر بگذارید و رویشان را با کیسه پلاستیکی بپوشانید و برای ۱ ساعت کنار بگذارید. نان ها را در فری که با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

لذت آشپزی با دلگرم :

طرز تهیه ی نان جو سبوس دار در خانه

آیا با مضرات استفاده از نان سفید یا همان نان لواش آشنا هستید؟

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا