دستهبندی نشده
طرز تهیه ی نان سیر ایتالیایی با طعمی خاص
طرز تهیه نان سیر با طعم فوق العاده عالی در منزل
مواد لازم برای تهیه نان سیر دار
- 8 عدد نان تست یا 8 عدد از حلقه های نان باگت
- 1 قاشق مربا خوری سیر رنده شده
- 30 گرم کره
- پنیر پیتزا به مقدار لازم
- سس گوجه فرنگی به مقدار لازم
- نمک به مقدار لازم
مراحل تهیه نان سیر دار
ابتدا در صورت تمایل نون تست رو با قالب به شکل دلخواهمون درمیاریم.
میتونیم از نون های تست به صورت کامل و یا حلقه های نون باگت هم استفاده کنیم.
طرز تهیه بروسکتا یا بروشتا، پیش غذای ایتالیایی
آموزش مرحله به مرحله ی طرز تهیه بروسکتا ایتالیایی یا همون بروشتا که یک پیش غذای عالی یا یک فینگر فود خوشمزه و سبک و عالی برای مهمانی هاست. طرز تهیه کامل این نان در دلگرم.
- حالا سیر و کره رو با هم تفت میدیم البته خیلی کم فقط در حدی که کره مزه سیرو بگیره و سرخ نشه.
- حالا نون های تست رو روی کاغذ روغنی میذاریم.
- مخلوط کره و سیر رو با یه قاشق روی نون های تست پخش میکنیم. اینکه مقدار این مخلوط روی هر نون چقدر باشه بستگی به سلیقه خودتون داره و این که نون رو چرب تر یا پرسیر تر دوست داشته باشین یا بالعکس.
- روی هر کدوم از نون ها سس گوجه فرنگی و کمی نمک میریزیم.
- حالا با قاشق خوب سس رو پخش میکنیم تا کل نون رو بگیره.
- یه پیشنهاد براتون دارم روی تعدادی از نون ها یا همشون کمی پیاز داغ بریزین چون خیلی خوشمزه میشه و با ذائقه ما ایرانیا خیلی جوره.
- در نهایت به مقدار دلخواه روی نون ها پنیر پیتزا میریزیم.
- نون ها رو برای مدت 10 الی 15 دقیقه توی فر با دمای 180 درجه میذاریم تا برشته بشن و پنیر هم آب شده و طلایی بشه و در نهایت هم سروشون میکنیم … نوش جان
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی