دسته‌بندی نشده

۲ روش ساده جهت تهیه کوکوی جوانه ماش

کوکوی جوانه | طرز تهیه کوکوی جوانه ماش

سایت دلگرم برای این پست آموزش طرز تهیه کوکوی جوانه ماش را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید.

روش اول برای تهیه کوکوی جوانه ماش

مواد لازم :

  • تخم مرغ :4 عدد
  • قارچ :200 گرم
  • هویج :2 عدد
  • پیاز :2 عدد
  • بادمجان :2 عدد
  • فلفل دلمه ای نگینی خرد شده :1 عدد
  • جوانه ماش :1 پیمانه
  • روغن مایع :نصف پیمانه
  • ادویه مخصوص :1 قاشق چایخوری
  • نمک :به مقداری کافی

طرز تهیه کوکوی جوانه در منزل

برای درست کردن این کوکو ابتدا مواد را حاضر کنید .

بادمجان ها را پوست بگیرید و حلقه ای کنید ، پیاز را هم نگینی خرد کنید.

هویج را با مقداری آب ، نیم پز کنید و قارچ ها را پس از ورقه ای کردن در مقداری روغن تفت دهید.

بعد بادمجان های حلقه ای شده را با هویج نیم پز شده و خرد شده در مقداری روغن تفت دهید. پیاز ها را هم سرخ کنید.

تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و با کمی نمک و ادویه خوب هم بزنید تا سفیده و زرده با هم یکدست شوند.

بعد به آن قارچ ، پیاز ، هویج ، جوانه ماش ، بادمجان ها و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید و مایه را خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود و بعد مایه کوکو را داخل تابه بریزید و تمام سطح آن را یکدست کنید.

وقتی یک طرف کوکو سرخ شد آن را به 4 قسمت تقسیم کنید و طرف دیگر آن را برگردانید تا سرخ شود.

کوکوی جوانه آماده شده را با انواع سبزیجات سرو کنید.

۲ روش ساده جهت تهیه کوکوی جوانه ماش

روش دوم جهت تهیه کوکوی جوانه ماش

مواد لازم :

  • جوانه ماش : 250 گرم
  • هویج رنده شده : 400 گرم
  • ماست چکیده پاستوریزه : 120 گرم
  • جعفری خرد شده : 3 قاشق غذاخوری
  • بلغور گندم : 5 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ : 3 عدد
  • روغن مایع سرخ کردنی : 6 تا 5قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل : به مقدار کاف

روش تهیه:

بلغور گندم را در آب جوش بریزید تا چند دقیقه جوش بزند. سپس در صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. جوانه ماش را نیز بشویید و در صافی بریزید تا آب اضافی آن نیز گرفته شود.

در یک ظرف هویج، جوانه ماش ( در صورت تمایل آن را خرد کنید)، بلغور گندم، ماست چکیده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید.

در آخر هم جعفری را اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. روغن را در تابه گرم کنید.

مایه آماده شده کوکو را در تابه بریزید و با حرارت ملایم سرخ کنید. وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، آن را برش دهید و برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

کوکو را می توانید با سس مایونز سرو کنید.

بیشتر بخوانید :

خواص بی نظیر جوانه ماش

خاصیت جوانه ماش و خواص بینظیر جوانه ماش

۳ روش جدید جهت تهیه سالاد کلم آسیایی + سس مخصوص

خواص بی نظیر ماش که از آن غافلید!

ماش یکی از حبوبات بسیار مفید و غنی است. با این که زادگاه اولیه ی آن ایران است ولی روز به روز کمتر استفاده می شود و در حال فراموش شدن است. شاید اگر از خواص فراوان آن مطلع شوید، به مصرف بیشتر آن راغب شوید.

ایرانیان قدیم ماش را « مِچ » می گفتند و زمانی که به زبان عربی وارد شد ماش نام گرفت. یکی از اصیل ترین غذاهای ایرانی آش ماش است . این دانه خاص ایران و خاور میانه است و مصرف آن در دیگر مناطق دنیا رواج زیادی ندارد.

این دانه غنی ، حاوی بسیاری از مواد مورد نیاز بدن است و در عین حال کالری کمی دارد ؛ یعنی پرخاصیت و غیر چاق کننده است.

از این رو بهتر است در دوران رژیم لاغری حداقل هفته ای یک بار از ماش استفاده شود چون بسیار زود هضم و غیر نفاخ است و به علت دارا بودن ویتامین A و D نیازهای بدن ما را تأمین می کند و برای تقویت اعصاب و بینایی مفید است.

خواص درمانی ماش

اگر ماش را با پوست بپزید و بخورید، برای درمان اسهال مفید است ، ولی برای لینت مزاج دانه های پوست کنده ی آن را مصرف کنید.

مصرف آش ماش سردردهای شدید و آبریزش بینی ناشی از سرماخوردگی را درمان می کند و سرفه و تب را تسکین می بخشد.

ضماد ماش پخته با سرکه برای درمان اگزما و امراض جلدی مفید است.

ماش برای افرادی که دچار ضعف و ناتوانی هستند بسیار مفید است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا