دسته‌بندی نشده

مواد لازم و روش تهیه باقلوا شوبیت در منزل

باقلوا شوبیت یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ ترکیه‌ای است که بافتی سبک و ترد دارد و خیلی راحت و سریع درست می‌شود، این شیرینی فوق العاده دلچسب طعمی عالی دارد که برای پذیرایی بسیار شیک و مناسب است و طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه باقلوا شوبیت در ادامه با سایت آموزشی ما همراه باشید.

مواد لازم برای شربت

شکر ۳ لیوان
آب ۳ لیوان
آب لیموی تازه ۲ تا ۳ قطره

مواد لازم برای کرم

خامه صبحانه ۱ پاکت
شیر ۴ قاشق غدا خوری
آرد ۱ قاشق غذا خوری
نشاسته ۱ قاشق غذا خوری
ایرمیک (آرد سمولینا) ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۲ قاشق غدا خوری

طرز تهیه باقلوا شوبیت

مواد لازم برای شیرینی و روی آن

کره یا مارگارین ۱۵۰ گرم
روغن مایع نصف استکان
یوفکای باقلوا ۱ بسته معادل ۸۰۰ گرم
پودر پسته و یا گردو به مقدار لازم

طرز تهیه باقلوا شوبیت خانگی

مرحله اول
ابتدا برای درست کردن شربت مقداری آب را در قابلمه یا ظرف مناسب بریزید و بعد شکر را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید، سپس ظرف را روی حرارت متوسط قرار دهید و با قاشق مدام مخلوط را هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود.

مرحله دوم
باید قبل از این که آب به جوش آید شکر در آب حل شود تا شربت شکرک نزند، وقتی آب شروع به جوشیدن کرد مقداری آب لیموی تازه را هم به آن اضافه کنید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا مخلوط به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد و غلیظ شود.

مرحله سوم
در این فاصله با فرچه آغشته به آب لیمو کناره‌های داخلی ظرف را تمیز کنید تا شربت شکرک نزند. وقتی شربت به غلظت مناسب رسید و بافت آن شفاف و یکدست شد، ظرف را از روی حرارت بردارید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود.

مرحله چهارم
سپس برای درست کردن کرم، ابتدا مقداری شیر را در یک ظرف بریزید و بعد آرد را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید، بعد نشاسته را هم روی مخلوط بریزید و هم بزنید و با هم ترکیب کنید، سپس ایرمیک یا آرد سمولینا را به مواد اضافه کنید.

پوستر باقلوا شوبیت

مرحله ششم
سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود، بعد خمیر یوفکاها را از داخل پاکت بیرون بیاورید و بعد برش‌هایی به شکل مربع و به عرض ۴ انگشت روی آن‌ها ایجاد کنید، توجه کنید که خمیرها سوراخ نشوند.

مرحله هفتم
بعد چند برش یوفکا را روی هم قرار دهید و وسط مربع با قاشق مقداری از کرم بریزید و روی آن به دلخواه و سلیقه خودتان مقداری پودر پسته و یا خرده‌های مغز گردو را اضافه کنید. دو گوشه خمیرها را روی هم قرار دهید و با انگشت محکم کنید.

مرحله هشتم
خمیرها را به شکل مثلث دربیاورید و اطراف آن‌ها را با فشار انگشت به هم بچسبانید تا کرم بیرون نریزد و بعد مقداری روغن مایع را روی خمیرها بریزید و با فرچه کامل پخش کنید، سپس داخل سینی فر یا قالب مخصوص کاغذ روغنی قرار دهید.

مرحله نهم
بعد خمیرها را با فاصله داخل سینی بچینید و در فر قرار دهید و دمای آن را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزند و سطح آن‌ها طلایی رنگ شود، بعد از این زمان سینی شیرینی‌ها را از فر بیرون بیاورید.

مرحله دهم
بعد از یک دقیقه شربت خنک را روی شیرینی داغ بریزید و پخش کنید و اجازه دهید تا شربت خوب جذب شیرینی شود و عطر و طعم آن کاملا به خورد شیرینی برود، بعد از آن شیرینی‌ها را به مدت ۵ تا ۶ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شوند.

طرز تهیه باقلوا شوبیت خانگی

مرحله یازدهم
در این فاصله مقداری کره یا مارگارین را در یک ظرف کوچک بریزید و روی حرارت ملایم و یا بخار کتری بگیرید تا کره ذوب شود و بعد از روی حرارت بردارید و کمی روغن مایع به آن اضافه کنید و کاملا با هم مخلوط کنید تا بافت یکدستی تشکیل شود.

مرحله دوازدهم
سپس شیرینی‌ها را از یخچال بیرون بیاورید و مقداری از مخلوط کره را با فرچه روی شیرینی‌ها بمالید، بعد روی آن مقداری پودر یا خلال پسته، پودر نارگیل، خرده‌های مغز گردو، خرده‌های مغز فندق و یا خلال بادام بریزید و باقلواها را تزئین کنید. در آخر تعدادی باقلوا شوبیت را در ظرف مناسب بچینید و این دسر خوش طعم و لذیذ را همراه با چای برای پذیرایی سرو کنید.

منبع : پانا مگ

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا