دسته‌بندی نشده

به همین سادگی باقلوای تبریزی درست کنید

چگونه باقلوای تبریزی درست کنیم ؟

باقلوا، نوعی شیرینی ترک است که در تمام دنیا شهرت دارد و هیچ جای این کره خاکی باقلوایی به خوشمزگی باقلوای تبریزی نخواهید یافت.

باقلوا تبریزی بسیار خوشمزه، مقوی و انرژی زا است و معمولا به عنوان سوغاتی در تبریز به فروش می رسد. کسانی که به شهر تبریز سفر می کنند، در اولین فرصت باقلوای تبریزی را امتحان می کنند.

زیرا که همیشه آوازه ی این شیرینی بی نظیر را شنیده اند. اگر هوس باقلوای تبریزی کرده اید و به هر دلیلی نمی توانید آن را تهیه کرده و یا به تبریز سفر کنید، اصلا ناراحت نباشید.

زیرا ما طرز تهیه باقلوای تبریزی را در اختیارتان قرار می دهیم تا خودتان مانند یک باقلواپز ماهر دست به کار شوید و خوشمزه ترین باقلوای تبریزی را درست کنید. مطمئن باشید، با این رسپی از دستور آسان و سرگرم کننده باقلوای تبریزی هیجان زده می شوید و از این پس برای چشیدن طعم باقلوای تبریزی حسرت سفر به تبریز را نخواهید خورد.

با طرز تهیه باقلوای تبریزی آشنا شوید و خود و خانواده تان را با این شیرینی فوق العاده و مقوی شگفت زده کنید.

دستور تهیه باقلوای تبریزی

طرز تهیه باقوای ترکی

طرز تهیه باقلوا تبریز

مواد لازم جهت تهیه باقلوای تبریز:

  • خمیر فیلو یا یوفکا (آماده آن در بازار موجود است)
  • مغز پسته 200 گرم
  • مغز گردو 200 گرم
  • دارچین 1 قاشق چایخوری
  • شکر 1/4 پیمانه
  • پودر هل نصف قاشق چایخوری
  • کره 50 گرم برای چرب کردن

مواد لازم برای شهد باقلوای تبریز:

  • شکر 3/4 پیمانه
  • آب 3/4 پیمانه
  • عسل 3/4 پیمانه

طرز تهیه باقلوای تبریز:

برای درست کردن شیرینی باقلوای تبریز فر را روی دما 170 درجه سانتی گراد روشن میکنیم تا گرم شود. پسته و گردو را با غذا ساز یا با گوشت کوب خرد کنید. مقداری از پسته را برای روی باقلوا و تزیین کنار بذارید و بقیه را با گردو و دارچین و هل و شکر مخلوط کنید و در ظرف جداگانه ای نگه دارید.

کره را با دمای خیلی ملایم کمی ذوب کنید که برای چرب کردن راحت تر باشد. کف ظرف مناسبی را با کره و قلمو (فقط در حد چرب کردن) چرب کنید. لایه ای از خمیر را جدا کنید و کف ظرف پهن کنید و روی خمیر را هم با کره چرب کنید.

یک لایه خمیر را کف ظرف پهن کنید و رویش کره بمالید. مخلوط مواد میانی که همان پسته، گردو، دارچین و… را روی خمیر بریزید و مجددا رویش را خمیر دیگری قرار بدهید و باز روی خمیر را چرب کنید.

لایه ای دیگر از خمیر بذارید و باز چرب کنید. روی خمیر دوباره مخلوط مواد میانی را بریزید و باز خمیر بذارید و چرب کنید. مخلوط گردو و پسته را مجددا رویش بریزید.

بعد از چرب کردن با چاقو به شکل لوزی برش بزنید و در فر بذارید در دمای 170 درجه سانتی گراد به آرامی در حدود 45 دقیقه بپزد و طلایی رنگ بشود.کل خمیرها را به شکل لوزی برش بزنید و در فر بگذارید.

بعد از اینکه طلایی شد، از فر خارج کنید و مجددا برش ها را با کارد تکرار کنید تا کاملا از هم جدا شوند.

طرز تهیه شهد باقلوا:

برای شهد، شکر، آب و عسل را با هم مخلوط کنید و برای 5 دقیقه روی حرارت بذارید تا قوام پیدا کند مواظب باشید زباد غلیظ نشود.

چطور باقلوای ترکی درست کنیم

طرز تهیه باقلوا

نکاتی برای تهیه باقلوای تبریز

  • زمانی که شیرینی باقلوا در حال خنک شدن هست شهد را تهیه کنید (بهتر است باقلوا داغ نباشد و تقریبا خنک شده باشد.)
  • شهد را بعد از اینکه آماده شد، قبل از اینکه خنک بشود روی باقلوا بریزید تا در بافت شیرینی نفوذ کند.
  • شهد را روی باقلواها بریزید، طوری که همه جای کار پخش بشود. به این ترتیب باقلوا تبریزی برای سرو آماده می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا