دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ی باقلوای ایرمیک + شربت خوشمزه مخصوص مهمانی ها

آشنایی با روش تهیه باقلوا ایرمیک

شیرینی ایرمیک با آرد سمولینا که نوعی آرد دانه درشت سنتی ترکیه هست تهیه میشه و بسیار سبک و خوشمزس. طرز تهیه شیرینی ایرمیک بسیار ساده هست را در بخش آشپزی مجله ی دلگرم ببینید.

مواد لازم برای شربت:

  • 2لیوان شکر
  • 3 لیوان آب
  • چند قطره آب لیمو

موادلازم برای باقلوا:

  • 8عدد یوفکای باقلوا
  • 1استکان ایرمیک(آرد سمولینا استکان کمر باریک ترک 60 گرم)
  • 1استکان شکر (70 گرم)
  • 1عدد تخم مرغ
  • 2 قاشق ماست
  • نصف استکان خامه(40 گرم)
  • نصف استکان روغن مایع(40 گرم)
  • 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • فندق ریز خرد شده

مواد لازم برای روی باقلوا:

  • 1قاشق غذاخوری کره آب شده
  • 3 قاشق غذاخوری روغن مایع

طرز تهیه شربت باقلوا

  1. اول شربت را آماده کنید.
  2. شکر و آب را داخل قابلمه ای رو اجاق بجوشانید .
  3. 15 دقیقه بعد از جوشیدن آب لیمو را ریخته اجاق را خاموش کنید.
  4. کنار بزارید خنک شود.

طرز تهیه ی ایرمیک خوشمزه

  1. تمام مواد داخل به جز فندق را در یک ظرف با هم زن دستی خوب هم بزنید .
  2. دو عدد یوفکارا روی هم بزارید و روی یوفکا از مواد داخل بمالید دقت کنید خیلی زیاد نباشد .
  3. تمام یوفکاها را دوتا دوتا به این شکل آماده کنید و روی همه به مقدار فراوان فندق ریز خرد شده بپاشید 5 دقیقه به این شکل استراحت بدید .
  4. سپس سفت رول کنید و به عرض 5 سانتی برش بزنید و ممکن است مواد داخل بیرون بیاد اشکالی ندارد با چاقو تمیز کنید و تمام رول ها را با فاصله داخل سینی بچینید.
  5. و از مخلوط کره و روغن مایع بصورت فراوان روی یوفکاها بمالید و در فر 180 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید. 5 دقیقه بعد از اینکه ازفر بیرون آوردید شربت خنک را روی باقلوا بریزید.

تفاوت آرد ایرمیک با آرد سمولینا چیست ؟

ایرمیک در واقع میانی ترین قسمت گندم هست که در هر ۱۰۰ تن گندم ۵ کیلو آرد ایرمیک به دست میاد. ایرمیک به زبان فارسی میشه خالص ترین جوانه گندمی که هیچ سبوسی نداره.

عمده ترین تفاوت ایرمیک با سمولینا همین هست که ایرمیک سبوس نداره و خالصه. ولی آرد سمولینا به نسبت مشخصی سبوس دارند به همین خاطر است که ایرمیک یا همان جوانه گندم خالص برای رشد کودکان در سن رشد خیلی توصیه میشه.

علت استفاده نکردن کارخانجات ماکارونی از آرد ایرمیک به صرفه نبودن اون هست چون کسی حاضر نمیشه ۲۰ هزار تومن به ۱ بسته ماکارونی ۵۰۰ گرمی بده.

البته جا داره این توضیح رو اضافه کنم که اکثرا” این دو آرد رو یکی می دونن و بجای هم استفاده می کنن ولی از لحاظ علم تغذیه این تفاوت بین ایرمیک و سمولینا وجود داره.

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا