دسته‌بندی نشده

مقایسه چای شکسته با چای قلم

تفاوت چای قلم و شکسته در چیست ؟

چای شکسته ممتاز

چای شکسته لاهیجان همینطور که از اسمش مشخصه خرد و شکسته هستش. اما توجه کنید که با چای باروتی یا کله مورچه ای اشتباه نگیرید. برای تولیدش اول همه‌ی برگ‌های بوته‌ی ها چای را می‌چینن. بعد ساقه رو ازش جدا میکنن و برگ‌های بزرگ رو خرد می‌کنن.

چای شکسته از چای قلم و ممتاز ریزتره به همین دلیل زودتر دم میاد، برای کسایی که می‌خوان چایشون زودتر دم بکشه بسیار مناسبه مخصوصا برای ادارجات و مکان های دولتی و از نظر قیمتی هم نسبت به چای ممتاز و سرگل قیمت خیلی مناسب تری داره که همین ویژگی ها باعث شده طرفدارای زیادی برای مصرف روزمره پیدا کنه.

نوشته های مشابه

 چای قلم

چای قلم

چای قلم لاهیجان به چای قهوه خونه ای معروفه و عطر و طعم و زلال بودنش خیلی جذابه. و از نظر قیمت خیلی ارزونتره. همین ویژگی باعث شده طرفدارای زیادی داشته باشه. چون قیمتش نسبت به انواع چای های درجه یک شمالی خیلی کمتره. و برای کسایی که خرید عمده دارن خیلی به صرفه هستش.

تفاوت چای قلم و شکسته

چای شکسته دارای شکل خاصی نیست و در درجه بندی بین چای ممتاز و قلم قرار داره.
چوب چای یا چای قلم ظاهر درشت تری نسبت به چای شکسته داره و چای شکسته به دلیل ریز تر بودن زود دم میکشه.
حجم چای قلم به لحاظ درشتی بیش تر از نوع شکسته هستش.

چای شکسته

تفاوت چای ممتاز و قلم

چای ممتاز از برگ های بالایی و تازه چای تهیه میشه. ولی چای قلم بیشتر از ساقه و برگ های بعد برگ اول و دوم تشکیل شده.
طعم و مزه چای ممتاز نسبت به چای قلم بشتره.
رنگ چای ممتاز نسبت به چای درشت قلم بیشتره و به دلیل کوچک تر بودن زودتر دم می کشه.
چای قلم چون بیشتر از قلم و ساقه چای تشکیل شده، خوشرنگ تره و طرفداران خاص خودش و داره.
قیمت چای ممتاز از نوع قلم بیشتره.

تفاوت چای ممتاز و شکسته

چای ممتاز از نظر طعم و رنگ و عطر نسبت به چای شکسته درجه بالاتری داره. چای شکسته ازنظر طعم تلخی ملایمی داره. شکسته بخاطر ریزو شکسته بودنش زود دم میکشه و برای کسایی که دوست دارن چای زود دم داشته باشن مناسبه. قیمت چای شکسته نسبت به ممتاز خیلی کمتره و همین باعث شده مشتری های خودش رو داشته باشه.

حتماً بخوانید:

روش دم کردن چای قلم لاهیجان

1. چای رو داخل قوری بریزید و با آب ولرم شستشو بدید، بعد آب رو خالی کنید.

2. کتری یا سماور رو روشن کنید و تا زمانی که آب جوش میاد قوری رو با چای داخلش بذارید روی کتری تا چای کمی با آب جوش هم دما بشه.

3. آب جوش اومده رو داخل قوری بریزید.

نکته خیلی مهم: به هیچ عنوان قوری رو پر آب نکنید و حتما یک سوم قوری رو خالی بذارید، چون باید فضا برای دم شدن و پخت بهتر وجود داشته باشه.

4.قوری رو روی کتری بذارید و 15 الی 20 دقیقه بهش فرصت بدید تا دم بکشه و بهترین چای رو بهتون بده.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا