دسته‌بندی نشده

مربای به

Imageمواد لازم :

به 3000 گرم

شكر 2500 گرم

آب ليموترش 0.5 فنجان

هل 1 قاشق سوپخوري

طرز تهيه :

به را چهار قاچ ميکنيم و تخم و قسمت سفتي وسط به را در مي آوريم و پوست مي کنيم ( به را با پوست نيز مربا مي کنند ) ، بعد به را بشکل قاچ پرتقال خرد مي کنيم و آنرا ميشوئيم و در ظرف مس سفيد کرده تميزي مي ريزيم ( ظرف طبخ مرباي به بايد حتما مسس سفيد کرده باشد زيرا در غير اينصورت مرباي خوشرنگ نميشود )

بعد مقداري آب در حدود 8 ليوان بطوريکه کمي روي به را بگيرد در ظرف مي ريزيم و در آنذا ميبنديم و ظرف را روي حرارت ملايم ميگذاريم تا به کمي پخته ولي زياد له نشود بعد شکر را داخل به ميريزيم و هل را نيز اضافه مي کنيم و ميگذاريم مربا با حرارت ملايم 3 تا 4 ساعت بجوشد تا رنگ مربا قرمز خوش رنگ و شربت آن غليظ شود .

بعد آب ليمو را ميريزيم . مربا چند جوش که زد از روي آتش بر مي داريم . بايد توجه داشت که ظرف مربا در مدت طبخ مربا بايد بسته و حرارت ملايم باشد تا مربا خوشرنگ شود در صورتيکه مربا رنگش کاملا قرمز شد ولي شربت آن رقيق بود در ْنرا بر ميداريم و حرارت را کمي تند مي کنيم .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا