دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ی خوراک جگر خوشمزه و پر از خاصیت

طرز تهیه خوراک جگر خوش طعم و عالی و مقوی

جگر یکی از بهترین منابع ویتامبن A هست. ویتامینی که برای بینایی و دید خوب و سیستم ایمنی سالم و رشد سلول ها لازمه. همچنین گفته میشه جگر به خون سازی هم کمک میکنه. برای دیدن این آموزش با دلگرم همراه شوید.

طرز تهیه خوراک جگر مجلسی و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه خوراک جگر

  • یک عدد پیاز درشت
  • 200 گرم دل وجگر وقلوه گوسفند
  • رب یک ق سوپخوری
  • دوعدد سیب زمینی
  • دوعدد هویج
  • یک عدد لیموی تازه
  • نمک وفلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه ی خوراک جگر خوشمزه و پر از خاصیت

طرز تهیه جغول بغول یا خوراک جگر گوسفند

  1. پیاز را خلالی نازک خرد کرده و سپس جکر و دل و قلوه را هم داخل پیاز ریخته تفت دهید تا طلایی شوند.
  2. سپس یک قاشق رب داخل خوراک ریخته و هم میزنیم. نمک و فلفل سیاه و زردچوبه را هم اضافه میکنیم.
  3. به اندازه نصف لیوان برای این مواد آب کافیست. روی خوراک میریزیم تا رب آن خوب بخورد خوراک برود. سپس آب لیموی تازه را هم روی جغور بغور ریخته و شعله را خاموش کنید. غذای ما آماده است.

طرز تهیه خوراک جگر ونیزی

آموزش مرحله به مرحله ی خوراک جگر ونیزی که طعم بسیار خوبی داره. این خوراک عالی رو میتونید به عنوان ناهار یا شام میل کنید و از خواص بی نظیر جگر بهرمند بشید….

طرز تهیه خوراک جگر

  1. در صورت تمایل سیب زمینی و هویج هم کنار غذا سرخ میکنیم و تزئین میکنیم که من اینجا سیب زمینی و هویج را رنده کردم و سرخ کردم. میتوانید جهارگوش چهار گوش سیب زمینی ها را خرد کرده و سرخ کنید و استفاده کنید .
  2. و اما اگر بخواهید این خوراک را با مقداری گوشت فیله گوسفند هم درست کنید. اول پباز داغ کنید و سپس گوشت گوسفند و دل را با مقداری از پیاز داغ تفت داده و زردچوبه میزنیم و میگذاریم بپزد.
  3. و در اواخر پخت مقداری از پیاز داغ را که نگه داشتیم جگر و قلوه را تفت میدهیم و به خوراک گوشت و دل گوسفند اضافه میکنیم و در آخر لیموی تازه را آب گرفته داخل خوراک میریزیم و همه را مخلوط کرده و سرو میکنیم.

خوراک جگر با جگر سفید گوسفند

  1. بعضی ها جگر سفید را هم دوست دارند مثل خوده من. اول جگر سفید را خرد میکنیم و یکبار میجوشونیم. آب آنرا دور میریزیم و سپس در پیاز فراوان نیمه سرخ میکنیم.
  2. بعد مقداری گوشت فیله گوسفند و دل را هم بهش اضافه میکنم و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه تفت میدهیم.
  3. مقداری هم برای پخت جگر سفید آب اضافه میکنیم و میگذاریم تا خوب بپزد و آب خوراک به اتمام برسد ولی نسوزه هاااااا.
  4. بعد جگرسیاه گوسفند و قلوه را در مقداری پیاز سرخ کرده یکی دو قاشق خیلی کم که مزه جگر از بین نره رب اضافه میکنم و تفت میدهم و به مواد جگر سفید و دل و گوشت اضافه میکنیم.
  5. فقط “مراقب باشید جگر سیاه را زیاد نپزید سفت میشود”. فقط در حد تفت دادن کافی است. زیر گاز را خاموش میکنیم و در دیس میکشیم.

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا