دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ی ترشی لبنانی تند و ترش

دستور تهیه ی ترشی لبنانی خوشمزه و دلپذیر

ترشی لبنانی همچون ترشی اسپانیایی مربوط به منطقه ایی خاص می باشد که در ایران نیز تهیه می گردد، این ترشی چاشنی مناسبی برای غذاهای ایرانی می باشد و می توانید آن را به راحتی تهیه نمایید. در ادامه همراه ما باشید و با طرز تهیه ترشی لبنانی آشنا شوید.با دلگرم همراه شوید.

divider

مواد لازم برای تهیه ترشی لبنانی

  • پودر کاری: نصف قاشق غذاخوری
  • پودر انبه: دو قاشق غذاخوری
  • فلفل سبز: ۴ عدد
  • موسیر: یک پیمانه(نریختم)
  • سیر: یک پیمانه
  • نمک: به میزان لازم
  • هویج نیم پز شده و خرد شده دوعدد
  • قارچ ورقه یا خرد شده : یک پیمانه
  • زیتون بدون هسته: یک پیمانه
  • فلفل سیاه: یک قاشق چای خوری
  • سرکه: به میزان لازم
  • تمبر هندی اب شده نصف لیوان(قابل حذف)
  • روغن زیتون: ۵ قاشق غذاخوری
  • بادمجان خرد شده ونیم.پز شده با سرکه یک عدد(اختیاری)

divider

طرز تهیه ی ترشی لبنانی ملس

  1. ابتدا زیتون ها را آماده کنید.
  2. برای این ترشی می توانید از زیتون سیاه یا سبز استفاده کنید.
  3. این زیتون ها باید بدون هسته باشند. زیتون را خرد کنید.
  4. در ادامه قارچ ها را بشویید و انها را به صورت ورقه ورقه خرد کنید.
  5. در صورت تمایل می توانید از ذرت نیز استفاده کنید.
  6. تمام مواد رو باهم مخلوط کنید و کم کم سرکه بریزید تا به غلظت دلخواه دربیاد. در نهایت همه مواد را داخل ظرف مناسبی مانند ظرف شیشه ای ریخته و ترشی را در جای خشک و تاریک قرار دهید.
  7. بعد از یک هفته می توانید در ترشی را باز کرده و از آن میل کنید.

divider

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا