دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ی ترشی قارچ خوشمزه و دلچسب

طرز تهیه ترشی قارچ با طعمی بی نظیر

مواد لازم برای ترشی قارچ

همانطور که می دانید : قارچ‌ها منبع غنی از ماده معدنی پتاسیم هستند که به کاهش فشار خون بالا و نیز کاهش خطر سکته مغزی کمک می‌کند.و همچنین قارچ‌ها برای تقویت استخوان‌ها مفید هستند، خستگی را رفع و کمبود ویتامین د را جبران می‌کند.برای اطلاعات بیشتر با دلگرم همراه شوید.

  • ترشی قارچ
  • قارچ یک کیلو (بهتر است ریز باشد)
  • آب 5/2 تا 3 لیتر
  • سرکه سفید1 پیمانه
  • سبزیجات معطر شامل ترخون.سیر.فلفل سبز یا قرمز.نعنا به میزان لازم
  • نمک 8 قاشق غذاخوری
  • تمر هندی : ۱ بسته
  • نمک : به میزان لازم
  • رب انار : به میزان لازم
  • پودر انبه : ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه ترشی قارچ

  1. در ابتدا قارچ و سبزی ها را تمیز شسته و در آبکش قرار داده تا آب آنها برود.
  2. بعد نمک و سرکه را در آب حل کرده روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس شعله را خاموش کرده و منتظر سرد شدن کامل آنها باشید.
  3. ظرف مورد نظرتان را آماده کنید. قارچها را درون ظرف بریزید و لابه لای آن از سبزیهای معطر.
  4. رب انار و تمر هندی آب شده را نیز اضافه میکنیم.
  5. سیر و فلفل قرار دهید.تا ظرف پر شود. سرکه را که کاملا سرد شده روی قارچها بریزید.درب ظرف را طوری که هوا نکشد بسته و در جای خنک به مدت دو هفته قرار دهید تا کاملا قارچ ها رسیده شوند.

نکته ی آخر

  • در آخر نکته ای که بسیار مهم است بستن در ظرف ترشی قارچ است ،باید آنقدر محکم درب ترشی بسته شود که اصلا هوایی در آن رد و بدل نشود و به جهت خوب و کامل رسیده شون قارچها باید بمدت 2هفته در جایی خنک نگهداری شوند.
  • این ترشی یکی از محبوب ترین ترشی های ایرانی در بین مردم دیگر کشورهاست ، در صورت تمایل می توانید سبزیجات معطر دیگر هم به ترشی قارچ خود بیفزایید.

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا