دستهبندی نشده
طرز تهیه ی ترشی قارچ خوشمزه و دلچسب
طرز تهیه ترشی قارچ با طعمی بی نظیر
مواد لازم برای ترشی قارچ
همانطور که می دانید : قارچها منبع غنی از ماده معدنی پتاسیم هستند که به کاهش فشار خون بالا و نیز کاهش خطر سکته مغزی کمک میکند.و همچنین قارچها برای تقویت استخوانها مفید هستند، خستگی را رفع و کمبود ویتامین د را جبران میکند.برای اطلاعات بیشتر با دلگرم همراه شوید.
- ترشی قارچ
- قارچ یک کیلو (بهتر است ریز باشد)
- آب 5/2 تا 3 لیتر
- سرکه سفید1 پیمانه
- سبزیجات معطر شامل ترخون.سیر.فلفل سبز یا قرمز.نعنا به میزان لازم
- نمک 8 قاشق غذاخوری
- تمر هندی : ۱ بسته
- نمک : به میزان لازم
- رب انار : به میزان لازم
- پودر انبه : ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه ترشی قارچ
- در ابتدا قارچ و سبزی ها را تمیز شسته و در آبکش قرار داده تا آب آنها برود.
- بعد نمک و سرکه را در آب حل کرده روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس شعله را خاموش کرده و منتظر سرد شدن کامل آنها باشید.
- ظرف مورد نظرتان را آماده کنید. قارچها را درون ظرف بریزید و لابه لای آن از سبزیهای معطر.
- رب انار و تمر هندی آب شده را نیز اضافه میکنیم.
- سیر و فلفل قرار دهید.تا ظرف پر شود. سرکه را که کاملا سرد شده روی قارچها بریزید.درب ظرف را طوری که هوا نکشد بسته و در جای خنک به مدت دو هفته قرار دهید تا کاملا قارچ ها رسیده شوند.
نکته ی آخر
- در آخر نکته ای که بسیار مهم است بستن در ظرف ترشی قارچ است ،باید آنقدر محکم درب ترشی بسته شود که اصلا هوایی در آن رد و بدل نشود و به جهت خوب و کامل رسیده شون قارچها باید بمدت 2هفته در جایی خنک نگهداری شوند.
- این ترشی یکی از محبوب ترین ترشی های ایرانی در بین مردم دیگر کشورهاست ، در صورت تمایل می توانید سبزیجات معطر دیگر هم به ترشی قارچ خود بیفزایید.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی