دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ی ترشی لیته

روش تهیه ترشی لیته خانگی سالم و خوشمزه

مواد اولیه برای تهیه ی ترشی لیته

  • گل کلم : یک عدد
  • هویج : نیم کیلو
  • سیب زمینی ترشی : نیم کیلو
  • ترشی بادمجان کبابی یا پخته : یک کیلو
  • فلفل : نیم کیلو
  • سیر : به میزان لازم(بسته به سلیقه ی شما)
  • سبزی ترشی (جعفری،گشنیز،نعناع،مرزه،ترخ) : به مقدار لازم
  • نمک، زردچوبه : یک قاشق غذا خوری
  • سرکه : یک کیلو

طرز تهیه ترشي لیته

  1. سبزی معطر شامل مرزه، ترخون، گشنیز، جعفری، نعنا و … است که آنها را کاملاً خرد می کنیم.
  2. بادمجان را همراه پوست با یک لیوان سرکه و یک لیوان آب می پزیم. سپس در صافی می ریزیم تا آب اضافی آن خارج شود.
  3. سیر و بادمجان را با هم چرخ می کنیم.
  4. کلم، هویج، فلفل دلمه ای سبز، فلفل دلمه ای قرمز و فلفل سبز تند را به طور کامل خرد کرده، به بادمجان و سیر اضافه می کنیم. در صورتی که فلفل سبز مصرفی خیلی تند بود، مقدار آن را کمتر کنید.
  5. سبزی معطر، ادویه ی ترشی، نمک، زردچوبه، نعنا و پونه ی خشک را ترکیب کرده و به مواد قبلی می افزاییم.
  6. سرکه را به همه ی مواد بالا اضافه کرده و مرتب هم می زنیم. حالا ترشی آماده است.

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا