دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ی ترشی زیتون شور

دستور پخت شور مخلوط زیتون

ترشی زیتون از انواع ترش های خوشمزه و خوش طعم است که شما می توانید این نوع ترشی را در منزل با ساده ترین روش و به صورت مرحله به مرحله تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید. با دلگرم همراه شوید.

مواد لازم برای تهیه ی ترشی زیتون

  • هویج خلالی شده : 1 پیمانه
  • زیتون بدون هسته : 2 پیمانه
  • فلفل دلمه ای خلالی شده : 2/3 پیمانه
  • قارچ ورقه ای شده : 1 پیمانه
  • فلفل ترشی : 10 عدد
  • موسیر خلال شده : 2 قاشق سوپخوری
  • سیر خلالی شده : 4 عدد
  • نمک : 1 قاشق چایخوری
  • زردچوبه : 1 قاشق چایخوری
  • گلپر : 1 قاشق چایخوری
  • سرکه : به میزان لازم
  • روغن زیتون : 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه ترشی زیتون

  1. ابتدا قارچ های خرد شده را با مقداری سرکه مخلوط کنید و زیتون ها را هم به دو قسمت تقسیم نمایید.
  2. زیتون و هویج را به مخلوط سرکه و قارچ اضافه کنید.
  3. در مرحله بعدی طرز تهیه ترشی زیتون سیر و موسیر و ففل دلمه ای و فلفل ترشی و نمک و زردچوبه و گلپر را به مواد مخلوط شده ترشی بیفزایید .
  4. همه مواد را هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند و در انتهای کار روغن زیتون را به مواد ترشی اضافه کنید.

ایجاد طعم ایده آل در ترشی زیتون

1. ترشی زیتون را می توانید بعد از دو روز سرو کنید.
2. سرکه را باید به میزانی به مواد ترشی اضافه کنید که روی مواد را بگیرد.
3. می توانید روغن زیتون را در زمان سرو ترشی به آن اضافه کنید.

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا