طرز تهیه یک تارت سیب خوشمزه آلمانی
طرز تهیه یک تارت سیب خوشمزه آلمانی، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.
طرز تهیه یک تارت سیب خوشمزه آلمانی
مواد لازم برای خمیر تارت
- -١۵٠ گرم آرد
- -١٠٠ گرم کره حیوانی
- -١عدد زرده تخممرغ
- -۱/۲ ق م بیکینگپودر
- -۶٠ گرم پودر قند
- -۱/۲ ق چ وانیل
- -کمی نمک
- -کمی پوست لیموترش
مواد لازم برای روی تارت
- -١ کیلو سیب
- -۵٠گرم کره
- -١ بسته بیسکویت پتی بور (میتوان از بیسکویت انگشتی هم استفاده کرد)
- -١ ق م دارچین
- -مواد لازم کرم روی تارت
- -۴٠٠ گرم خامه پاستوریزه
- -١ عدد تخممرغ
- -١ عدد زرده تخممرغ
- -١٠٠ گرم شکر
- -٢ ق م نشاسته
طرز تهیه:
۱. فر را روشن کرده و روی ١٨٠ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
۲. برای تهیه خمیر تارت تمام مواد ذکرشده را در یک ظرف باهم مخلوطکنید. کره باید سرد باشد و بهصورت مکعبهای خردشده به مواد اضافه شود. مهمترین عامل در تهیه خمیر تارت این است که حتم عمل مخلوط کردن با چنگال انجام شود و وقتی مخلوط به شکل پودر درآمد، با نوک انگشتان به مدت ۵ دقیقه ورز داده شود تا به خمیر منسجمی تبدیل شود. بههیچوجه عمل مخلوط کردن با کف دست انجام نشود. در این صورت کره با حرارت دست آب میشود و خمیر ترک میخورد. خمیر حاصل را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
۳. برای تهیه کرم تارت تمام مواد را در یک ظرف بریزید و به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا شکر حل شود.
۴. خمیر را پس از استراحت دادن در قالب مخصوص تارت که قبلاً با روغن مایع چرب کردهاید بازکنید. کف خمیر را با چنگال سوراخکنید و در فر که از قبل گرم شده است به مدت ٣٠ دقیقه قرار دهید تا بپزد. خمیر پختهشده را از فر خارج کنید، سپس بیسکویتها را روی خمیر بچینید، طوری که سطح آن از بیسکویت پوشیده شود.
۵. سیبها را به شکل هلال ماه قطعهقطعه کنید. سیبها باید به شکل نیمدایره روی بیسکویتها قرار بگیرد. روی سیبها دارچین بریزید. ۵٠ گرم کره را آب کرده و روی سیبها بریزید، سپس کرم تهیهشده را روی سیبها ریخته و آن را پخشکنید. دوباره قالب را در فر به مدت ٢٠ دقیقه قرار دهید تا آماده شود، سپس آن را از فر درآورید.بعدازاینکه کیک کاملاً سرد شد، آن را از قالب درآورده ، سرو کنید.
خواص سیب در این تارت :
-یکی دیگر از خواص سیب این است که برای دندانها و لثهها مفید است،اسیدهای موجود در سیب، هنگام جویدن باکتریهای دهان را از بین برده و دندانها و لثهها را تمیز میکنند. جویدن یک سیب مانند این است که از یک مسواک طبیعی استفاده کنیم. مطالعات نشان میدهند که سیب قادر است ذرات غذایی باقی مانده در پشت دندانها و لثهها را پاک کرده و فساد دندان و بیماریهای لثه را از شما دور سازد.
حتی کسانی که در گذشته از بیماریهای لثه رنج بردهاند، خواهند توانست از فواید ناشی از غنی بودن سیب از ویتامینC بهرهمند شوند.مواد مغذی موجود در سیب باعث تقویت ساختار دندانها میگردد.
مینای دندان را محکمتر میسازد و از جرم گرفتن دندانها پیشگیری میکند.اسیدهای موجود در سیب، اثر ضدالتهاب و باکتریکش بر دندانها و لثه دارند. پژوهشهای علمی نشان داده است که یک ربع ساعت پس از خوردن آهستهی یک عدد سیبترش حدود 90 درصد و بعد از یک ساعت تقریباً تمامی ذرات میکروبی موجود در دهان از بین میروند.
گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم