طرز تهیه نودل و میگو با سس عسل
معمولا وقتی کسل هستید احساس نیاز به یک غذای خوشمزه می کنید که شما را پر از نشاط کند. نودل یکی از غذاهای پر انرژی و در عین حال سبک است که حال شما را خوب می کند. این بار با ما در این چگونه نودل را با سس عسل و میگو تجربه کنید.
مواد لازم برای نودل و میگو
نودل با طعم سبزیجات ۳ بسته
ساقه کرفس خرد شده ۲ ساقه
هویج بزرگ خرد شده ۱ عدد
پیاز قرمز بزرگ خرد شده ۱ عدد
میگو پخته و پوست کنده ۵۰۰ گرم
طرز تهیه نودل و میگو با سس عسل
مواد لازم برای سس عسل
سس سویا: نصف پیمانه
آب: نصف پیمانه
عسل: ۲ قاشق غذاخوری
گشنیز تازه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
عصاره سیر :۱ بسته ۱۰ گرمی
در یک ظرف بزرگ به میزان لازمی که روی بسته نودل ذکر شده آب جوش بیاورید و نودل ها را طبق دستور روی بسته با چاشنی آن بپزید و آبکش کنید. سپس سبزیجات خرد شده را آبپز کنید به طوری که در انتها آبی باقی نماند یا آنها را بخارپز کنید و یا در ماکروفر بپزید تا نرم شوند.
اندکی قبل از سرو کردن، نودل، سبزیجات و میگوهای پخته را با هم مخلوط کنید و روی آنها سس بریزید.
شماره ۹۷ نشریه هنر آشپزی