دسته‌بندی نشده

آموزش تهیه سس يا پوره گل كلم

آموزش تهیه سس يا پوره گل كلم، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

پوره گل کلم

آموزش تهیه سس يا پوره گل كلم

سس يا پوره گل كلم جايگزين بسيار خوب براي سس هاي سفيدي مثل بشامل، مايونز و حتي پوره سيب زميني…

گل كلم ها را شسته با دو حبه #سير درون آب جوش به مدت ٥ الي ١٠ دقيقه بپزيد. آنها را آبكش كنيد و حتما اجازه دهيد تا خشك شوند با مقداري شير، پودر سير و نمك و وفلفل در غذاساز بلند كنيد تا حالت پوره پيدا كند . در تصوير فوق از آن براي پيتزا و بجاي پنير استفاده كردم

دلگرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا