دسته‌بندی نشده

روش تهیه کوفته ماهی لذیذ و بدون بوی ماهی

روش تهیه کوفته ماهی را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

روش تهیه کوفته ماهی

تهیه کوفته ماهی

مواد لازم براى ٦ نفر:


ماهی 700گرم (فیله بدون تیغ )
تخم مرغ1عدد
جعفری 1قاشق سوپخوری (ساطوری شده)
نان تستت 4عدد
پیاز4عدد (متوسط)
سیر2حبه
برگ بو 4عدد
آبلیمو 2قاشق غذاخوری
زعفران 1قاشق غذاخوری (آبكرده و غلیظ)
آرد سوخاری به میزان لازم
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
پودر سیر 2قاشق مرباخوری
شیر به میزان لازم (اختیاری)
هویج 2عدد
عسل 1قاشق غذاخوری
آماده سازی: 2 ساعت
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 2 ساعت و 30 دقیقه

روش تهیه کوفته ماهی


طرز تهیه :


ابتدا در ظرفی مناسب و در دار فیله ماهی را قرار داده و 1عدد پیاز و سیرها را رنده كرده و روی آن بریزید و برگ بو،آبلیمو و مقداری نمك و فلفل زده و حداقل 2ساعت با درپوش داخل یخچال قرار دهید تا بوی بد ماهی از بین برود.


بعد از این مدت ماهی را از سایر مواد جدا كرده و به همراه بقیه پیاز ها 2بار چرخ كنید تا كاملا یكدست شوند.


نان های تست را خرد کنید و در مقداری آب یا شیر 1 دقیقه خیس كنید تا نرم شوند سپس با فشار دست آب اضافی نان را بگیرید و همراه با ماهی چرخ شده ، تخم مرغ ، جعفری خرد شده و مقداری نمک و فلفل،پودر سیر و زعفران داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس کوفته هایی به اندازه دلخواه از مایه درست کنید.


کوفته ها را داخل آرد سوخاری بزنید ، داخل تابه روغن بریزید و پس از اینکه داغ شد کوفته ها را به روغن داغ اضافه کنید و با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی و برشته شود.


هویج را شسته و پوست بگیرید و به صورت حلقه ای برش بزنید سپس با مقداری آب نیم پز كنید.عسل را داخل تابه ای ریخته و اجازه دهید بجوشد و قل بزند سپس هویج ها را اضافه كرده و كمی در آن سرخ كنید و بعد روی كوفته آماده ریخته و سرو كنید.

روش تهیه کوفته ماهی


نكات:


1)در صورت تمایل از مقداری پودر موسیر هم داخل كوفته استفاده كنید.
2)میتوانید از مقداری تن ماهی و آبلیمو در مغز كوفته استفاده كنید.


3) میتوانید به جای نان تست مقداری آرد سوخاری به مایه کوفته اضافه کنید تا حدی که بتوانید به کوفته شکل دهید.
4)در صورت تمایل ابتدا ماهی كامل را بپزید و بعد استخوان و پوستش را جدا كنید و بعد به صورت كوفته تهیه كنید اما توجه داشته باشید در این صورت باید مقدار بیشتری آرد سوخاری یا نان تست استفاده كنید

روش تهیه کوفته ماهی

از خواص ماهی چه می دانید؟

ماهي يكي از منابع خوب آهن است و آهن در خونسازي و همچنين در حفظ مقاومت بدن در برابر ميكروب‌ها نقش مهمي‌به عهده دارد. آهن موجود در ماهي به گونه‌اي است كه جذب آن در دستگاه گوارش آسان بوده و به خوبي در بدن به مصرف مي‌رسد.

علاوه بر آن آهن موجود در ماهي، جذب آهن منابع گياهي را هم افزايش مي‌دهد بنابراين نقش مهمي‌در پيشگيري از كم خوني ناشي از فقر آهن به عهده دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا