دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ژله چشم و نظر برای یخچال عروس

روش تهیه ژله چشم نظر

یکی از چیزهایی که در یخچال عروس خیلی مورد توجه قرار میگیرد، ژله است. پس بهتر است که ژۀه های تزئینی و زیبا درست کنید و در یخچال بگذارید. یکی از طرح هایی که می توانید برای ژۀه بکار ببرید، چشم و نظر است.

این ژله به رنگ آبی بوده و درست کردن آن نیز آسان است. در ادامه شما را با روش تهیه ژله چشم و نظر آشنا خواهیم کرد.

طرز تهیه ژله مدل چشم و نظر

مواد لازم جهت تهیه ژله چشم و نظر:

  • شیر ۴ لیوان
  • شکر یک و نیم لیوان
  • پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری
  • خامه یک بسته
  • رنگ خوراکی
  • وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
  • بستنی وانیلی (به دلخواه)
  • ژله بلوبری یک بسته

روش تهیه ژله چشم نظر:

یه نکته ی قابل توجه اینکه همیشه ژلاتین رو از جای معتبر و امتحان شده بخرید چون ممکنه ژلاتین در درست کردن ژله ها اندازه اش متغیر باشه. هر چه شیر رو بیشتر ریختید ژلاتین هم اضافه کنید.

اول ژلاتین رو به روش بن ماری ذوب میکنیم و کنار می گذاریم. شیر و شکر رو مخلوط میکنیم روی حرارت میذاریم تا کمی بجوشد و شکر حل بشه. گاز را خاموش کرده و میذاریم تا کمی از حرارت بیفته. خامه رو روی حرارت کتری میذاریم تا گرم بشه بعد به شیر گرم اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه، بعد وانیل و ژلاتین رو اضافه می کنیم.

در این مرحله از طرز تهیه ژله چشم و نظر مواد رو ۳ قسمت میکنیم بنا به سلیقه رنگ های دلخواه رو اضافه می کنیم. قالب رو کمی خیس و درون فریزر یک ربع قرار داده و بعد چرب میکنیم.

پاناکوتایی که درست کردیم اول آبی پر رنگ شده میریزیم و مقداری هم آبی بیرنگ و سفید. وقتی خودشو گرفت بعد سفید میریزیم بعدش ژله بلوبری با بستنی میریزیم. وقتی ژله خودش رو گرفت بقیه پاناکوتا را میریزیم.

حالا چند ساعت قالب رو بذارید داخل یخچال تا خوب ببنده. حالا اونو برگردونید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا