دسته‌بندی نشده

روش طبخ پاستا بدون گوشت با قارچ و زیتون

ماکارونی با قارچ و زیتون خوشمزه و آسان

امروز با طرز تهیه ماکارونی با قارچ و زیتون خوشمزه و آسان به سراغتان آمده ایم. ماکارونی مجلسی با سس قارچ و زیتون یکی از خوشمزه ترین نوع پاستای گیاهی و بدون گوشت هست. پاستاها نوعی غذای ایتالیایی هستند که با مواد مختلف و به روش‌های متنوعی طبخ میشن. خود پاستاها 300 نوع مختلف دارن.

کمتر کسی رو می‌بینیم که این رشته‌های نشاسته‌ای جذاب رو بشناسه ولی دوست نداشته باشه. اسپاگتی ایتالیایی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در دنیاست. اکثر بچه‌ها عاشق ماکارونی هستن پس چه بهتر که هر دفعه با سس‌ها و سبزیجات مختلف به غذاشون تنوع بدیم و مواد مغذی لازم رو به بدنشون برسونیم. طرز تهیه این ماکارونی ساده تر از اون چیزیه که فکرشو کنید پس برای آموزش یه پاستای حرفه‌ای بدون گوشت با ما همراه باشید:

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
ماکارونی رشته ای 400 گرم
قارچ یک پیمانه
زیتون بدون هسته یک پیمانه
رب گوجه فرنگی 3 قاشق
فلفل دلمه ای 1 عدد
پیاز 1 عدد متوسط
ادویه شامل: زردچوبه، فلفل، پاپریکا، آویشن، دارچین، پودر سیر
روغن گیاهی
به میزان لازم
نمک به دلخواه

طرز تهیه ماکارونی گیاهی بدون گوشت

طرز تهیه ماکارونی گیاهی بدون گوشت

پیاز رو به همراه فلفل دلمه، قارچ و زیتون داخل غذاساز بریزید تا ریز خرد بشه اما له نشه.
ماکارونی رو در آب در حال جوش بریزید، زردچوبه و نمک و روغن رو داخل آب اضافه کنید و مدام هم بزنید تا زمانیکه رشته‌ها بپزه اما نباید خیلی هم نرم بشه.
ماکارونی رو آبکش کنید و از آب ماکارونی کمی برای مواد کنار بذارید.
حالا داخل تابه مقداری روغن بریزید و مواد خرد شده رو داخل تابه تفت بدید.
ادویه ها رو اضافه کنید و مواد رو سرخ کنید.
رب گوجه فرنگی رو اضافه کنید و مقداری از آب ماکارونی رو بریزید تا رب به خورد مواد بره و بوی خامیش هم گرفته بشه.
کف قابلمه روغن بریزید و ته دیگ دلخواه (سیب زمینی، نان و…) رو قرار بدید.
ماکارونی رو به همراه کمی روغن داخل قابلمه بریزید و درش رو ببندید تا دم بکشه.
بعد از نیم ساعت ماکارونی رو با مواد سرخ شده مخلوط کنید و با سبزیجات و دورچین دلخواه میل کنید.

ماکارونی با قارچ و زیتون خوشمزه و آسان

نکات مهم :

برای داشتن یه ته دیگ عالی اول زیر شعله زیاد باشه و بعد که بخار کرد زیر شعله رو کم کنید.
می‌تونی برای دم انداختن ماکارونی از همون اول مواد رو با ماکارونی مخلوط کنی و بعد دم کنی.
اگه ماکارونی رو داخل آب زیادی بپزی خیلی نرم میشه و بعد موقع دم انداختن ماکارونی ها بهم می‌چسبه.
حتما موقع پختن ماکارونی داخل آب روغن بریز چون در غیر اینصورت ماکارونی ها به هم می‌چسبه.

separator line

منبع : وی جی ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا