دسته‌بندی نشده

روش تهیه نان پیشی ترکی در ماهیتابه

دستور پخت آسان و سریع نان پیشی

نان پیشی از نانهای معروف ترکیه است که طرز پخت بسیار راحتی دارد. در روغن سرخ می شود و نیازی به فر ندارد. نان پیشی را هم میتوان در سفره های صبحانه استفاده کرد و هم برای عصرانه مناسب است می توانید روی نان پیشی سس شکلاتی بریزید و استفاده کنید یا میتوانید داخلش رو از پنیر هم پر کنید. هر طور که بخورید خوشمزه است.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
آرد ۳ لیوان معادل ۶۰۰ میلی لیتر
ماست ۱ لیوان معادل ۲۰۰ میلی لیتر
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۱ قاشق غذا خوری
نمک نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ بسته
روغن مایع سرخ کردنی به میزان لازم

طرز تهیه نان پیشی آسان ترکیه

طرز تهیه نان پیشی آسان ترکیه

در یک کاسه یک لیوان ماست, یک قاشق غذا خوری روغن مایع , یک عدد تخم مرغ و مقداری نمک ریخته و با چنگال هم میزنیم.
سپس سه لیوان آرد را کم کم اضافه کرده و خوب ورز میدهیم. در آخر بکینگ پودر معادل یک بسته ده گرمی رو می ریزیم و باز هم ورز میدهیم.
خمیر زیاد سفت نباشد روی خمیر را با حوله پوشانده و به مدت ده دقیقه صبر میکنم.
در ظرف مخصوص سرخ کردن مقدار زیادی روغن ریخته و روی حرارت قرار میدهیم وقتی گرم شد دست را چرب کرده و از خمیر مقدار کمی برداشته و در دست گرد کرده یا وسطش را سوراخ کرده و مثل سیمیت شکل میدهیم .
در روغن گرم سرخ میکنیم وقتی یک طرفش سرخ شد طرف دیگر را هم با کمک چنگال برگردانده تا سرخ شود در ظرف مناسب چیده و سرو میکنیم. این مقدار برای چهار تا شش نفر است.

درست کردن نان خانگی یک مورد عالی است بهتر است این نان خانگی خوشمزه را که درست کردنش مثل آب خوردن است تهیه کنید و هیچ دردسری هم در تهیه این نان نخواهید داشت.

منبع : روزنه آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا