دسته‌بندی نشده

دستور پخت میرزا قاسمی با روشی متفاوت با مرغ

آشنایی با روش تهیه میرزا قاسمی با مرغ

“میرزا قاسمی” یکی از پر طرفدار ترین غذاهای گیلان و مازندران می باشد که در سراسر ایران این غذا محبوبیت خاصی دارد و به عنوان پیش غذا نیز سرو می شود. با دلگرم همراه شوید .

طرز تهیه میرزا قاسمی با مرغ در منزل

مواد لازم برای میرزا قاسمی با مرغ

  • سیر نصف عدد
  • پیاز یک عدد
  • ران مرغ یک عدد
  • روغن یک فنجان
  • بادنجان کبابی یک کاسه ماست خوری
  • تخم مرغ چهار عدد
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری

روش تهیه میرزا قاسمی با مرغ

  1. یک عدد پیاز متوسط را با یک فنجان روغن سرخ می‌کنیم. دو قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کرده، تفت می‌دهیم.
  2. نصف عدد سیر را رنده کرده، اضافه می‌کنیم. پنج عدد بادنجان کوچک را کبابی کرده می‌کوبیم. دو قاشق از مایه گوجه را کنار گذاشته، بادنجان های کبابی را به بقیه مایه گوجه اضافه کرده هم می‌زنیم.
  3. چهار عدد تخم مرغ و کمی نمک و فلفل اضافه کرده، هم می‌زنیم. میرزا قاسمی آماده می‌شود.
  4. یک عدد ران مرغ را پخته، پوست آن را جدا می‌کنیم و آن را خرد می‌کنیم.
  5. دو قاشق از مایه گوجه را در مرغ خرد شده ریخته، هم می‌ زنیم.
  6. میرزا قاسمی را در ظرف کشیده و روی آن مرغ می‌ ریزیم. غذا آماده است.

لذت آشپزی با دلگرم :

طرز تهیه ی خوراک بادمجان با گوجه یک شام سبک

دستور تهیه خوراک لوبیا سبز قاتل سلول های سرطان سینه

طرز تهیه ی خوراک جگر خوشمزه و پر از خاصیت

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا