دسته‌بندی نشده

دستور طبخ بادمجان ژاپنی با سس miso

بادمجان ژاپنی یا “ناسو نو دنگاکو”

ناسو نو دنگاکو و نیمونو (بادمجان سرخ شده همراه با میسو بر روی آن و بادمجان آب پز شده) از غذاهای محبوب ژاپن است. ماه ژوئیه در ژاپن بسیار گرم می شود. خوراک محبوب این فصل در ژاپن، بادمجان است که به زبان ژاپنی به آن “ناسو” گفته می شود.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
بادمجان: 2 عدد متوسط
سس miso 1/2 پیمانه
پنیر پارمزان: 1/2 پیمانه
روغن کنجد: 1 قاشق غذاخوری
دانه کنجد: 2 قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

بادمجان ها را پوست می گیریم و به صورت حلقه ای برش می زنیم.
یک تابه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و روغن کنجد را در آن گرم می کنیم.
بادمجان ها را در تابه می چینیم و هر دو طرف آنها را به مدت 3-4 دقیقه سرخ می کنیم تا نرم و طلایی شوند.
سس miso را در یک کاسه کوچک مخلوط می کنیم.
بادمجان های سرخ شده را در سس miso می غلتانیم.
بادمجان های آغشته به سس miso را در یک ظرف فر می چینیم.
پنیر پارمزان و دانه کنجد را روی بادمجان ها می پاشیم.
بادمجان ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 5-7 دقیقه قرار می دهیم تا پنیر ذوب شود و طلایی شود.
بادمجان های ژاپنی را به همراه سس miso اضافی سرو می کنیم.

بادمجان ژاپنی یا "ناسو نو دنگاکو"

نکات طبخ بادمجان ژاپنی یا “ناسو نو دنگاکو”

برای اینکه بادمجان ها نرم و آبدار شوند، قبل از سرخ کردن آنها را به مدت 30 دقیقه در آب نمک خیس می کنیم.
می توانید از هر نوع سس miso که دوست دارید استفاده کنید.
می توانید از پنیر دیگری به جای پنیر پارمزان استفاده کنید.
می توانید از سبزیجات دیگر مانند قارچ یا فلفل دلمه ای نیز در این غذا استفاده کنید.

بادمجان ژاپنی را می توان به عنوان یک پیش غذا، غذای اصلی یا میان وعده سرو کرد. این غذا را می توان با سس miso اضافی، برنج یا سبزیجات سرو کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا