دستورالعمل طرز تهیه کوفته سوئدی
طرز تهیه کوفته سوئدی خوش طعم و بسیار لذیذ
به گزارش دلگرم : کوفته سوئدی قبل از هرچیز باید با عشق درست شوند. برای همین عبارت «کوفتههای مامان» یک مفهوم متدوال در سوئد است و طرز تهیه آن انواع مختلفی دارد. مثلا بعضیها پیاز را برای مخلوط کردن با گوشت ریز میکنند، در حالی که بعضیها دوست دارند پیاز را جداگانه خرد و سرخ کنند. در جنوب سوئد بسیاری از مردم ترجیح میدهند کوفته را با چربی بیشتری درست کنند، اما هرچه به شمال نزدیکتر شوید چربی کمتری در کوفته خواهید دید. کوفتههای سوئدی برعکس کوفته تبریزی دارای ابعاد کوچکی هستند و به همراه پوزه سیب زمینی سرو میشوند. در ادامه مطلب با طرز تهیه کوفته سوئدی که یک غذای بسیار خوشمزه و هیجان انگیز است آشنا خواهید شد.
مواد لازم کوفته سوئدی
- گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
- شیر یک فنجان
- آرد سوخاری سه چهارم فنجان
- تخم مرغ یک عدد
- پیاز یک عدد
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- کره به مقدار لازم
طرز تهیه کوفته سوئدی
مرحله اول
پیاز را ریز خرد کنید و آن را با کمی کره داخل ماهیتابه خوب تفت دهید تا کاملا قهوهای شود.
مرحله دوم
آرد سوخاری را با شیر درون یک کاسه هم بزنید.
حتماً بخوانید:
بهترین ادویه برای انواع کوفته چیست ؟
کوفته یکی از بهترین غذاهایی است که طرفداران زیادی دارد. این غذا اگر با ادویه مخصوص پخته شود، طعم فوق العاده ای پیدا می کند. با ما همراه باشید تا شما…
مرحله سوم
گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز، ترکیب شیر، آرد سوخاری، ادویهجات و تخممرغ را داخل دستگاه غذا ساز مخلوط کن بریزید و با هم مخلوط کنید تا بافتی نرم پیدا کند.
مرحله چهارم
برای این که ببینید کوفته شما آماده سرخ کردن است یا نه یک توپ کوچک از آن را داخل روغن داغ بیاندازید.
مرحله پنجم
یک تکه کره نسبتا بزرگ داخل ماهیتابه بیاندازید و بعد از آن که خوب ذوب شد، کوفتهها را داخل ماهیتابه قرار دهید و اجازه دهید دور تا دور آنها خوب قهوهای شوند.
مرحله ششم
کوفتههای لذیذ سوئدی را حتما با پوره سیب زمینی و گوجه فرنگی آب پز سرو کنید.