دسته‌بندی نشده

آموزش تهیه چیز کیک اناری مخصوص شب یلدا

طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا

اگر می خواهید خودتان در منزل یک کیک برای شب یلدا درست کنید و از کیک های آماده استفاده نکنید، با ما همراه شوید تا شما را با یک کیک خوشمزه آشنا کنیم. در واقع این یک چیز کیک با طعم انار است که می توانید برای شب یلدا آماده کنید.

روش تهیه چیز کیک انار

مواد لازم جهت تهیه چیز کیک اناری:

  • 125 گرم کره
  • 250 گرم بیسکوئیت ساده
  • نصف پیمانه شیر
  • 4 قاشق مرباخوری پودر ژلاتین
  • نصف قاشق چایخوری وانیل
  • 400 گرم پنیر خامه ای
  • 400 گرم (2 بسته) خامه صبحانه
  • 3/4 پیمانه پودر قند
  • یک بسته پودر ژله انار
  • مقداری دانه انار

طرز تهیه چیز کیک اناری:

ابتدا کره رو در ظرف روی بخار کتری قرار بدید تا کره ذوب بشه. بیسکوئیت (این مقدار معادل دو بسته بیسکوئیت پتی بور هست ) را پودر کنید. پودر بیسکوئیت و کره مذاب رو با هم مخلوط و کف قالب کمربندی بریزید و صاف و خوب پرس کنید.

قالب رو حداقل برای 30 دقیقه در یخچال قرار بدید تا کِراست چیز کیک (مخلوط کره و بیسکوئیت) سفت بشه. اگه قالب کمربندی ندارید میتونید کف قالب مورد نظرتون رو دو لایه کیسه فریز یا سلفون بکشید و حتما کیسه فریز از اطراف قالب بیرون بیاد تا بعدا مثل دستگیره بتونید ازش برای در آوردن چیز کیک از قالب کمک بگیرید.

در این فاصله شیر (حتما به دمای محیط رسیده باشه) در ظرفی بریزید و پودر ژلاتین روی شیر بپاشید و صبر کنید تا ژلاتین حالت اسفنجی پیدا کنه و بعد ظرف رو روی بخار کتری قرار بدید تا ژلاتین در شیر حل شود.

سپس از روی حرارت بردارید و وانیل رو در مخلوط شیر و ژلاتین بریزید. در این مرحله از طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا، در یه کاسه بزرگ پنیر خامه ای یا پنیر ماسکارپونه و خامه صبحانه و پودر قند بریزید (پودر قند رو ابتدا الک و بعد پیمانه کنید) و با همزن با دور کند مخلوط کنید.

سپس مخلوط شیر و ژلاتین را هم اضافه و هم بزنید تا مخلوط یکدست شود. این مخلوط را در قالب روی کراست بیسکوئیت بریزید و دوباره در یخچال بگذارید تا ببندد.

حتما پنیر خامه ای و خامه رو از یک ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند در غیر اینصورت وقتی ژلاتین رو اضافه کنید، لخته میشه. در این فاصله پودر ژله انار را با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط و روی بخار کتری قرار بدید و هم بزنید تا ژله کاملا حل و شفاف بشه.

چند دقیقه در یخچال بذارید تا کمی خنک و به غلظت سفیده تخم مرغ برسه ولی مواظب باشید ژله نبنده، سپس 2/3 ژله رو روی کرم پنیری که بسته بریزید و بذارید یخچال تا نیم بند بشه.

بعد روی ژله نیم بند دانه انار بریزید و در انتها 1/3 باقی مانده ژله را روی دانه های انار ریخته و قالب را در یخچال قرار بدید تا چیز کیک ببندد. برای خارج کردن از قالب ابتدا با کارد نوک تیز دور تا دور چیز کیک رو آزاد و بعد کمربند قالب رو باز کنید.

ربع ساعت قبل از سرو چیز کیک رو از یخچال خارج کنید تا کراست چیز کیک کمی نرم بشه و تمیز برش بخوره و کراست نشکنه.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا