دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ی یه چیز کیک آسون + تصاویر

چیز کیک

مواد لازم

پودر بادام ( بدون نمک و بو داده) / 3/1 پیمانه (50 گرم)
خامه (فرم گرفته)* / 375 گرم
پودر ژلاتین / 2/1 1 قاشق چای خوری (12گرم)
عسل / 4/1 پیمانه (80 گرم)
شکر(نرم و دانه ریز) / 3/2 پیمانه (100 گرم)
پنیر خامه ای / 500 گرم
کره (ذوب شده) / 120 گرم
زنجبیل / 4/1 قاشق چای خوری
بیسکویت ساده (پودر شده) / 200 گرم
پودر گردو / 3 قاشق سوپ خوری (30 گرم)
پودر پسته / 3 قاشق سوپ خوری (30 گرم)

طرز تهیه:

1.خامه فرم گرفته: یک پیمانه خامه، یک پیمانه پودر شکرو سه پیمانه آب را با یکدیگر مخلوط کنید و در فریزر بگذارید. زمانی که کاملاً خنک شد، با همزن برقی هم بزنید تا حدی که خامه فرم بگیرد و جای پره های همزن روی خامه بماند.
2.1. در ظرفی مناسب، نیمی از پودر بادام، نیمی از پودرپسته، پودر گردو، بیسکویت و زنجبیل را مخلوط کنید، سپس کره را به آن اضافه و کاملاً مخلوط کنید؛
3.نکته: براب بو دادن بادام، آن را در تابه ای مناسب بدون روغن تفت دهید، سپس آن را پودر کنید. جایگزین: به جای پنیر ماسکارپونه نیز می توانید استفاده کنید. چیز کیک به دو شیوه آماده می شود. دسته اول باید در فر قرار گیرند و دسته دوم بدون فر و در یخچال تهیه می شوند. چیز کیکی را که ما برای شما در نظر گرفته ایم از دسته دوم می باشد.

چیز کیک

چیز کیک

چیز کیک

چیز کیک

چیز کیک

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا