دسته‌بندی نشده

طرز تهیه چیز کیک سان سباستین رو بلدی؟

چیز کیک سان سباستین

چیز کیک سان سباستین (San Sebastián cheesecake) یک دسر اسپانیایی است که در شهر سان سباستین واقع در شمال اسپانیا اختراع شد. این چیز کیک به دلیل رویه قهوه ای و مرکز نرم و خامه ای خود شناخته شده است.

چیز کیک سان سباستین را می توان در خانه تهیه کرد. مواد لازم برای تهیه این چیز کیک در دسترس است و طرز تهیه آن نیز آسان است. اگر به دنبال یک دسر خوشمزه و متفاوت هستید، چیز کیک سان سباستین یک انتخاب عالی است.

مواد لازم: میزان مورد نیاز :
پنیر خامه ای: 600 گرم
شکر: 130 گرم
تخم مرغ: 4 عدد
خامه صبحانه: 300 گرم
نشاسته ذرت: 20 گرم
وانیل: 1/2 قاشق چای خوری
آب لیمو ترش: 1/2 قاشق چای خوری

چیز کیک سان سباستین

طرز تهیه چیز کیک سان سباستین:

فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد (425 درجه فارنهایت) گرم کنید.
قالب کمربندی به قطر 22 سانتی متر را چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید.
پنیر خامه ای، شکر، تخم مرغ ها، خامه صبحانه، نشاسته ذرت، وانیل و آب لیمو ترش را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
مخلوط را داخل قالب کمربندی بریزید. چیز کیک را به مدت 25-30 دقیقه در فر بپزید.
بعد از پخت، چیز کیک را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود.
چیز کیک را به مدت حداقل 4 ساعت در یخچال قرار دهید.

روش پخت چیز کیک سان سباستین

نکات لازم جهت تهیه چیز کیک سان سباستین

برای اینکه رویه چیز کیک بیشتر طلایی شود، می توانید 5 دقیقه آخر پخت، گریل فر را روشن کنید.
اگر می خواهید چیز کیک شما خامه ای تر باشد، می توانید زمان پخت را به 20-25 دقیقه کاهش دهید.
چیز کیک سان سباستین را می توانید با انواع میوه ها و سس ها تزیین کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا