دستهبندی نشده
آموزش تهیه ناگت مرغ یک شام سبک و سالم
آموزش طرز تهیه ناگت مرغ و اصول پخت ناگت مرغ خانگی
طرز تهیه ناگت مرغ خانگی بسیار آسان است و علاوه بر سالمتر و به صرفهتربودن نسبت به ناگت مرغ حاضری، میتوان در چند دقیقه، تعداد زیادی از آن آماده کرد و حتی مقدار اضافه آن را فریز کرده و موقع نیاز سرخ کرد. با دلگرم همراه شوید.
طرز تهیه ناگت مرغ خوشمزه و نکاتی برای طعم ایده آل
مواد لازم ناگت مرغ
- مرغ :نصف سینه
- زرده تخم مرغ :دو عدد
- پودر کنتاکی :1/2 لیوان
- سس گوجه فرنگی :به مقدار دلخواه
- سس مایونز :به مقدار دلخواه
- نمک :به میزان لازم
- فلفل قرمز :به میزان لازم
- آویشن :به مقدار دلخواه
- کره :دو قاشق غذاخوریناگت مرغ
طرز تهیه ناگت مرغ
- گوشت مرغ را چرخ کرده و سپس زرده تخم مرغ ، نصف پودر کنتاکی ، نمک ، فلفل ، آویشن و کره را به آن اضافه کرده و مخلوط میکنیم و به خوبی ورز میدهیم .
- نیمی دیگر از پودر کنتاکی باقیمانده را روی سطح صافی ریخته و مواد را روی آن به قطر یک سانتی متر پهن میکنیم
- مابقی پودر باقیمانده را روی گوشت ریخته و سپس آنها را با قالب های دلخواه ( سایز و شکل دلخواه ) قالب میزنیم .
- ناگت ها را در درون روغن سرخ میکنیم ، و سپس روی آنها را با سس گوجه فرنگی و سس مایونز تزئین میکنیم .
نکات تهیه ی ناگت مرغ در منزل
- آنچه در این دستور آموزش داده شد ، به عنوان ساده ترین آموزش ناگت مرغ بود برای دوستانی که با ضیع وقت و یا نداشتن تمامی مواد میخواهند این غذا را تهیه نمایند .
- میتوانید از انواع پنیرهای مختلف مانند پنیر پیتزا جهت کش دار شدن ناگت ، پنیر گودا جهت داشتن طعمی متفاوت و انواع پنیرهای دیگر مانند فتا استفاده نمایید .
- برای سطح روی ناگت ها میتوانید به جای پودر سوخاری از پفک پودر شده نیز استفاده نمایید .
- در تهیه مواد اولیه ناگت ها میتوانید پودر سیر و پیاز رنده شده نیز اضافه نمایید .
- برای تزئین سطح ناگت ها میتوانید از دانه های کنجد نیز استفاده نمایید .
نکات تکمیلی در مورد ناگت مرغ
- ناگت مرغ جزو پیش غذا – گوناگون میباشد
- زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
- و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
- ناگت مرغ را می توانید در وعده نهار – میان وعده – شام – پیش غذا – سرو کنید .
- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
مطالب مرتبط :
طرز تهیه ی ناگت سبزیجات با طعمی عالی
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی