دستهبندی نشده
مراحل تهیه کوفته سیب و عدس و گردو : کوفته خوشمزه و بی نظیر
طرز تهیه کوفته پاییزی ساده برای گیاهخواران
با دلگرم همراه شوید و از این غذای گیاهی و رژیمی لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه ی کوفته قالبی سیب و گردو
- یک پیمانه عدس نپخته
- یک پیمانه گردو خرد شده
- 3 قاشق غذاخوری پودر دانه کتان+ نصف پیمانه آب
- 3 حبه سیر له شده
- یک و نیم پیمانه پیاز خردشده
- یک پیمانه کرفس خردشده
- یک پیمانه هویج رنده شده
- یک سوم پیمانه سیب پوست کنده و رنده شده
- یک سوم پیمانه کشمش
- نصف پیمانه آرد جو
- سه چهارم پیمانه پودر سوخاری
- سه چهارم قاشق چایخوری آویشن
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- لعاب سیب و بالزامیک:
- یک چهارم پیمانه کچاپ
- دو قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
- دو قاشق غذاخوری کره سیب (کره سیب شکل خیلی غلیظ پوره سیب است که با حرارت کم و مدت طولانی سیب را با آب می پزند تا قند موجود در آن کاراملیزه شده و کره سیب به رنگ قهوه ای درآید.)
طرز تهیه کوفته قالبی سیب و عدس و گردو
- دمای فر را روی 325 درجه فارنهایت تنظیم کنید. عدس ها را بشویید و با نمک و سه پیمانه آب داخل قابلمه بریزید تا جوش بیاید.
- سپس حرارت را کم کنید، در آن را بردارید و 40-45 دقیقه بپزید. دائما هم بزنید و اگر نیاز بود آب اضافه کنید.
- هدف این است که عدس ها کاملا پخته و له شوند. سپس عدس را بکوبید.
- گردو ها را حدود 8-10 دقیقه در فر با دمای 325 درجه قرار دهید.
- سپس از فر خارج کرده و دمای فر را به 350 درجه فارنهایت افزایش دهید.
- پودر کتان را با آب در یک کاسه کوچک ترکیب کنید و کنار بگذارید.
- یک قاشق چایخوری روغن زیتون را در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط گرم کنید.
- سیر و پیاز را به مدت 5 دقیقه در آن تفت دهید. نمک بزنید.
- حالا کرفس خردشده و سیب و هویج رنده شده و عدس له شده را اضافه کنید. 5 دقیقه یا بیشتر تفت بدهید. از روی حرارت بردارید.
- در یک کاسه بزرگ همه مواد را با هم ترکیب کنید. نمک و فلفل آن را مزه کنید.
- ظرف مخصوص فر را چرب کنید و روی آن کاغذ روغنی بیندازید.
- مخلوط را محکم در ظرف فشار دهید.
- مواد لعاب را ترکیب کنید و سپس نیمی از آن را روی کوفته پخش کنید. بقیه را نگه دارید تا با کوفته بخورید.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی