دستهبندی نشده
طرز تهیه ی ترشی مخلوط
چگونه ترشی مخلوط خوشمزه تهیه کنیم
مواد اولیه برای تهیه ی ترشی مخلوط
- گل کلم : یک کیلو
- هویج : نیم کیلو
- سیب زمینی ترشی : نیم کیلو
- بادمجان : یک کیلو
- کرفس : یک دسته
- کلم برگ سفید : یک عدد کوچک
- خیار : چند عدد
- فلفل سبز تند :ده عدد
- سیر : دو بوته
- نمک : به مقدار لازم
- ادویه ترشی : دو قاشق پر
- زردچوبه : سه قاشق
- تخم گشنیز : دو قاشق
- سیاهدانه : (دلخواه)دو قاشق
- سبزی ترشی(گشنیز ترخون مرزه نعنا شوید) : یک پیمانه ساطوری شده
- سرکه : به مقدار لازم
طرز تهیه ترشی مخلوط
- گل کلم رو خرد کردم.برای ترشی بهتره تقریبا ریز باشه و برای شوری درشتتر.البته بازم سلیقه ای هستش.
- هویج و کرفس رو هم خرد کردم.
- سیب ترشی رو اول شستم بعد خرد کردم بادمجون ها رو با پوست خرد کردم و با کمی سرکه گذاشتم
- شیش هفت دقیقه پخته.خیار رو هم باپوست حلقه ای کردم.کلم برگ رو هم خرد کردم.
- سیر رو اسلایس کردم.فلفل ها رو هم هر کدوم رو سه چهار قسمت کردم(تعداد فلفل ها باز به خودتون بستگی داره چقدر تند دوس دارین).
- همه سبزیجات خرد شده رو شستم و گذاشتم آبش بره.همه رو مخلوط کردم.نمک و ادویه ترشی زردچوبه سبزی تخم گشنیز و سیاهدونه رو با مقداری از سرکه مخلوط کردم.
- ظرفهای ترشی رو پر کردم.ادویه جات رو روشون ریختم و باقی سرکه رو روشون ریختم.
- من برای هر پنج لیوان سرکه یک لیوان آب جوشیده استفاده میکنم که تیزی سرکه اذیتمون نکنه.
- برا بنفش شدن رنگ ترشی میتونید کلم بنفش بریزید
نکاتی مهم برای ایجاد طعمی بهتر
- بهتر است ترشی را در درون ظرف های شیشه ای ریخته و نگهداری کنید ظرف های پلاستیکی با گذشت مدت زمانی طعم ترشی را تغییر می دهند.
- ظرف های ترشی را در جای خشک و خنک و به دور از نور آفتاب قرار دهید .
- حتما مواد مخلوط شده ترشی را بگذارید تا بخوبی خشک شوند و ظروفی را هم که استفاده می کنید حتما خشک باشند و هیچ گونه رطوبتی به ترشی نباید برسد چون رطوبت باعث می شود تا ترشی کپک بزند .
- هرگز باقی مانده ترشی را که در سر سفره قرار داده اید به درون ظرف ترشی باز نگردانید زیرا باعث کپک آن می شود .
- میزان سرکه و ادویه ترشی را می توانید بر طبق ذائقه خودتان افزایش و کاهش دهید .
- هرگز گل کلم را قبل از اینکه به ترشی اضافه می کنید نجوشانید زیرا با جوشاندن آن تردی و سفیدی گل کلم از بین می رود
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی