دستهبندی نشده
آموزش تهیه ۳ مدل کیک عصرانه با طعم گلاب + عکس
دستور پخت کیک گلاب مرحله به مرحله
کیک گلاب فوق العاده خوش عطر و خوش طعمه و برای مراسم های مذهبی و مولودی می تونه گزینه مناسبی باشه .با دلگرم همراه شوید .
کیک عصرانه | طرز تهیه کیک گلاب
1 – طرز تهیه کیک عصرانه با گلاب و هل
مواد لازم :
- تخم مرغ :3 عدد
- شکر :1و 1/2 پیمانه پلوپز
- روغن مایع :نصف پیمانه
- شیر یا ماست: نصف پیمانه
- هل ساییده :1 ق سوپخوری
- گلاب درجه 1: 1 ق سوپخوری
- زعفران دم شده غلیظ :1 ق سوپخوری
- آرد :2 و 1/4 پ پلوپز
- بیکینگ پودر :1 ق چایخوری
- جوش شیرین :1 ق چایخوری
- پودر پسته یا کنجد یا پودر نارگیل برای تزئین
طرز تهیه :
- زرده و سفیده رو از هم جدا کنید . سفیده ها رو آنقدر بزنید تا سفید و پفی بشه.
- زرده رو در ظرفی جداگانه با شکر بزنید تا کرمی و کشدار شود.
- روغن، ماست یا شیر ،هل ،گلاب، زعفران را اضافه کنید و حدود 3 دقیقه با همزن هم بزنید
- مخلوط زرده را با لیسک به خورد سفیده بدید تا با هم مخلوط شوند
- آرد رو با جوش شیرین و بیکینگ پودر سه بار الک کنید و با لیسک به مواد اضافه کنید و آرام و از یک جهت مخلوط کنید تا کاملا با هم ترکیب شوند
- ترجیحا قالب مستطیلی 20*30با ارتفاع حداقل 5 سانت (این کیک خوب پف میکنه) رو چرب کنید و و مواد رو در قالب بریزید و روی اون پودر پسته و کنجد یا هرچیزی که دوست داشتید بریزید و در فر از پیش گرم شده و در طبقه وسط و با درجه ی 180 به مدت 30 الی 45 دقیقه(تست کنید )قرار دهید
- پس از خنک شدن کیک را به صورت شطرنجی برش بزنید و سرو کنید.
- با این میزان مواد حداقل 20 برش (مثل شکل زیر)کیک خواهید داشت.
2 – طرز تهیه کیک گلاب و شیر
مواد لازم :
- مرغ ۳ عدد
- ترکیب شیر و گلاب نصف پیمانه
- روغن نصف پیمانه
- شکر یک پیمانه
- هل نصف ق غ
- آرد یک و نیم پیمانه
- بکینگ پودر یک و نیم ق چ سر خالی
- نمک یک هشتم ق چ
- وانیل نصف
طرز تهیه :
- اول از همه قالب رو آماده کنید با آرده چرب کنید .
- آرد ، بیکینگ پودر و نمک مخلوط میکنم و سه بار الک میکنم فر رو با دمای 180 روشن میکنم تا گرم بشه.
- تخم مرغ و شکر و هل و وانیل رو 5 دقیقه با همزن بزنید تا کشدار و حجیم شود. روغن و شیر و گلاب را با فاصله اضافه کنید و هر کدام رو بیست ثانیه خوب هم بزنید.
- آرد رو ب مواد اضافه کنید و با دور کند همزن تقریبا ده ثانیه هم بزنید ( بیشتر هم بزنید کیکتون پف نمیکنه)
- (من با همزن خاموش هم زدم وقتی کامل آرد رو ریختم ۶ ثانیه همزن رو با دور کند روشن کردم اگه مواد خوب فولد نشد با لیسک هم بزنید)
- مواد رو داخل قالب ریخته و بذارید داخل فر از پیش گرم شده با درجه 180 ب مدت 40 الی 50 دقیقه.
- حرارت فرها متغیره ممکنه زمان کمتر یا بیشتری ببره . چهل دقیقه اول در فر رو باز نکنید .بعد از پخت کیک فر رو خاموش کنید اجازه بدین کیک یکی دو دقیقه دیگه بمونه سپس از فر بیارید و بعد از چند دقیقه از قالب جدا کنید.
3 – طرز تهیه کیک عصرانه با طعم عسل و گلاب
مواد لازم :
- تخم مرغ: یک عدد درشت
- شکر: نصف لیوان
- مخلوط شیر و گلاب: نصف لیوان(من دو قاشق غذاخوری گلاب ریختم)
- روغن مایع: یک چهارم لیوان
- آرد سفید: یک لیوان
- عسل: یک قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
- پودر هل یا وانیل: مقداری
- نمک میوه: مقداری
طرز تهیه :
- ابتدا تخم مرغ ،شکر و پودر هل را خوب هم زدم تا کرم رنگ بشه بعد عسل ،مخلوط شیر و گلاب را اضافه کردم دوباره یک دقیقه هم زدم بعد روغن مایع را اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم حالا مخلوط آرد، نمک میوه و بکینگ پودر را که دوبار الک کردم را به مواد اضافه کردم در حد مخلوط شدن هم زدم.
- مایه کیک را در قالب مافین که کپسول گذاشتم ریختم و در فر با درجه ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه گذاشتم. چند دستور امتحان کردم این از همه بهتر بود.
- منظورم از لیوان ،لیوان دسته دار فرانسویه .با این مقدار ده کیک درست میشه ولی من مواد رو دو برابر کردم.
بیشتر بخوانید :
دستور پخت کیک طرح قلب با شکلات + تصویر
۶ راز خوشمزه برای تازه نگه داشتن انواع کیک و شیرینی
کرمفیل کاراملی | دستور تهیه کیک با کرمفیل کاراملی