دسته‌بندی نشده

چرا خانم ها باید تخم مرغ بیشتری مصرف کنند؟!

فواید خوردن تخم مرغ در وعده صبحانه

براساس پژوهش ها، خطر رشد و پیشرفت سرطان سینه در خانم هایی که تخم مرغ بیشتری میخورند، 44% کمترست ! با دلگرم همراه شوید و از این مطلب نهایت استفاده را ببرید.

خواص تخم مرغ و فواید مصرف تخم مرغ (ویژه بانوان)

چرا خانم ها باید تخم مرغ بیشتری مصرف کنند؟!

خوردن تخم مرغ در وعده صبحانه دارای خواص زیر است

  • چربی خون را کاهش می دهد.
  • کمک بزرگی به کاهش وزن می کند.
  • خطر ابتلای افراد به بیماری های مختلف را کاهش می دهد.
  • سبب شادابی و سلامت پوست و مو می شود.
  • بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
  • استرس و اضطراب را کم می کند.
  • سرشار ازامگای 3 است.
  • عضله سازی می کند.

پیشگیری از سرطان سینه

نتایج پژوهش های متعدد نشان می دهد که تخم مرغ برای مقابله با سرطان سینه موثر است. در سال 2003 پژوهشگران دانشگاه هاروارد به این نتیجه رسیدند افرادی که از دوره نوجوانی هر هفته سه عدد تخم مرغ مصرف می کنند در سن بزرگسالی کمتر به سرطان سینه مبتلا می شوند. نتایج پژوهش دیگری که در سال 2005 انجام شد نیز نشان می دهد خطر رشد و پیشرفت سرطان سینه در خانم هایی که تخم مرغ بیشتری می خورند 44 درصد کمتر از خانم هایی است که زیاد اهل تخم مرغ نیستند. در سال 2008 نیز محققان دانشگاه کارولینای شمالی به این نتیجه رسیدند که «کولین» موجود در تخم مرغ می تواند به میزان 24 درصد خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش دهد.

تخم مرغ : ضد ریزش مو

تخم مرغ جلوی ریزش مو را می گیرد و برای موها بسیار مفید است. این ماده غذایی حاوی میزان قابل توجهی آهن است که اکسیژن را به سمت ریشه موها هدایت می کند. از این گذشته تخم مرغ حاوی زینک و ویتامین B8 نیز می باشد که اولی برای رشد موها مفید است و دومی جلوی ریزش آن ها را می گیرد.

تخم مرغ بالا برنده میزان سوخت و ساز بدن

مطالعات زیاد در مورد وعده های غذایی حاوی تخم مرغ نشان داده اند که تخم مرغ با حجم بالای پروتئینی که دارد، احساس سیری را در بدن افزایش می دهد.

خانم ها برای لاغر شدن تخم مرغ بخورید

در حقیقت از آنجایی که تخم مرغ حاوی آمینو اسیدهای ضروری با یک نسبت مناسب می باشد، می تواند بدن را در استفاده از پروتئین های مورد نیازش کمک کند و باعث تنظیم میزان سوخت و ساز در طی روز شود.
متخصصان تغذیه معتقدند که داشتن رژیم غذایی غنی از پروتئین می تواند سوخت و ساز بدن را از طریق اثر گرمازایی غذا به ۸۰ تا ۱۰۰ کیلوکالری برساند.

اثر گرمازایی غذا (غذایی که خورده میشود بسته به ترکیب غذایی که خورده شده انرژی تولید میکند)در پروتئین ها بالاتر از چربی ها و کربوهیدرات ها می باشد. این معنیش آن است که غذاهای غنی از پروتئین مانند تخم مرغ می توانند بدن را در سوزاندن بیشتر انرژی کمک نمایند.

چند نکته در مورد مصرف تخم مرغ

با وجود این تحقیقات باید بدانید که تخم‌مرغ منبع سرشاری از چربی‌های اشباع شده است که این چربی‌ها سطح کلی کلسترول خون را افزایش داده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را افزایش می دهند. بنابراین تعداد پیشنهادی متخصصان برای مصرف تخم‌مرغ روزی یک عدد است و در صورتی که فردی کلسترول بالا دارد و یا در معرض دیابت و بیماری‌های قلبی است باید در مصرف زرده تخم‌مرغ و گوشت‌های با چربی‌های اشباع شده و کلسترول بالا احتیاط بیشتری کند.

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا