دستهبندی نشده
طرز تهیه شربت شاه توت شربت بی نظیر تابستانه
شربت شاه توت
شاه توت (Black mulberry) منبع ویتامین C بوده، برای درمان کم خونی، جلوگیری از پوسیدگی دندان و سلامت و زیبایی پوست مفید می باشد.
شاتوت هم آبدار است و هم طعم ترش خاصی دارد. این میوه فواید دیگری هم دارد که بهتر است در گرمای تابستان امسال و البته بعد از افطار حتما کمی از آن بخورید.
شاتوت حاوی یکی از مهمترین آنتیاکسیدانها یعنی آنتوسیانین است. این آنتیاکسیدان در دیگر میوههای بنفش مانند انگور و آلوی سیاه هم وجود دارد.
مواد لازم برای تهیه شربت شاه توت
شاهتوت | 2 کیلوگرم |
شکر | 1/5 کیلوگرم |
جوهرلیمو | 1/4 قاشق مرباخوری |
وانیل | 1/8 قاشق مرباخوری |
طرز تهیه شربت شاه توت
- شاهتوت را داخل آبمیوهگیری ریخته، آب آن را در صافی بریزید.
- آب شاهتوت را با شکر مخلوط کرده و به مدت 10 دقیقه صبر کنید. در این مدت 4 – 3 مرتبه هم بزنید. سپس مخلوط را در قابلمهای که حجم آن دو برابر شاهتوت باشد ریخته و روی حرارت تند و یکنواخت قرار دهید تا جوشیده و قوام آید.
- جوهرلیمو را داخل 1 قاشق سوپخوری آب حل کرده و به شربت بیفزایید.
- پس از 3 – 2 دقیقه از روی حرارت برداشته، وانیل را اضافه کنید.
- شربت را پس از سرد شدن، در ظرفی ریخته و در یخچال قرار دهید.
- هنگام سرو، در 1/4 لیوان، شربت شاه توت ریخته، سپس یخ بریزید و بعد آب اضافه کنید.