دسته‌بندی نشده

طرز تهیه شربت شاه توت شربت بی نظیر تابستانه

شربت شاه توت

شاه توت (Black mulberry) منبع ویتامین C بوده، برای درمان کم خونی، جلوگیری از پوسیدگی دندان و سلامت و زیبایی پوست مفید می باشد.

شاتوت هم آبدار است و هم طعم ترش خاصی دارد. این میوه فواید دیگری هم دارد که بهتر است در گرمای تابستان امسال و البته بعد از افطار حتما کمی از آن بخورید.

شاتوت حاوی یکی از مهم‌ترین آنتی‌اکسیدان‌ها یعنی آنتوسیانین است. این آنتی‌اکسیدان در دیگر میوه‌های بنفش مانند انگور و آلوی سیاه هم وجود دارد.

نوشته های مشابه

مواد لازم برای تهیه شربت شاه توت

شاه‌توت 2 کیلوگرم
شکر 1/5 کیلوگرم
جوهرلیمو 1/4 قاشق مرباخوری
وانیل 1/8 قاشق مرباخوری
شربت شاه توت | طز تهیه شربت شاه توت
شربت شاه توت

طرز تهیه شربت شاه توت

  1. شاه‌توت را داخل آبمیوه‌گیری ریخته، آب آن را در صافی بریزید.
  2. آب شاه‌توت را با شکر مخلوط کرده و به مدت 10 دقیقه صبر کنید. در این مدت 4 – 3 مرتبه هم بزنید. سپس مخلوط را در قابلمه‌ای که حجم آن دو برابر شاه‌توت باشد ریخته و روی حرارت تند و یکنواخت قرار دهید تا جوشیده و قوام آید.
  3. جوهرلیمو را داخل 1 قاشق سوپ‌خوری آب حل کرده و به شربت بیفزایید.
  4. پس از 3 – 2 دقیقه از روی حرارت برداشته، وانیل را اضافه کنید.
  5. شربت را پس از سرد شدن، در ظرفی ریخته و در یخچال قرار دهید.
  6. هنگام سرو، در 1/4 لیوان، شربت شاه توت ریخته، سپس یخ بریزید و بعد آب اضافه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا