دسته‌بندی نشده

قلیه میگو | طرز تهیه قلیه میگو به روش رستورانی

قلیه میگو غذای خوشمزه و سالم و مفید جنوبی

معمولا اکثر غذاهای معروف جنوبی دریایی می باشد و از انواع میگو و ماهی در آنها استفاده می گردد . با دلگرم همراه شوید .

طرز تهیه و دستور پخت قلیه میگو

مواد لازم برای تهیه قلیه میگو

  • میگو پاک شده نیم کیلو
  • سیر یک بوته
  • گیشنیز 150گرم
  • شنبلیله 150 گرم
  • تمر هندی نصف بسته
  • پیاز 1 عدد
  • نمک فلفل زردچوبه به میزان دلخواه
  • رب گوجه رنگی یا آب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه قلیه میگو

  1. میگو ها رو کاملا پاک کرده و می شوییم پیاز را خرد می کنیم و با 3 قاشق سوپخوری روغن کمی تفت می دهیم.
  2. سپس سیر شنبلیله و گیشنیز را خرد کرده و با پیاز کمک تفت می دهیم.
  3. میگو را با کمی زرد چوبه پودر فلفل و نمک به همراه سبزی تفت می دهیم .
  4. بعد شیره تمبر هندی و رب گوجه فرنگی (یا آب گوجه فرنگی) را به مواد قبلی اضافه می کنیم .قلیه میگو را با شعله ملایم به مدت 30 دقیقه می پزیم.

بیشتر بخوانید :

طرز تهیه آبگوشت کشک | غذای محلی

طرز تهیه آب ترشی غذای محلی چهارمحال و بختیاری

آبگوشت بامیه | طرز تهیه آبگوشت با بامیه غذای محلی ایلام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا