دسته‌بندی نشده

طرز تهیه میگو سوخاری با کلم بروکلی یک غذای کامل

میگو ی سرخ شده را با کلم بروکلی امتحان کنید

مواد لازم برای تهیه ی میگو سوخاری با کلم بروکلی

روش پخت میگو سوخاری با کلم بروکلی در فر

  1. فر را تا دمای 425 درجه فارنهایت ( 218 درجه سانتی گراد ) گرم کنید.
  2. بروکلی را در آب جوش به مدت یک دقیقه بجوشانید.
  3. آب اضافی که بین گل های بروکلی است را بگیرید و سپس داخل آب سرد قرارشان دهید. پس از این مرحله دوباره آب ها را بگیرید.
  4. یک و یک دوم قاشق چای خوری پوسته لیمو رنده شده، آب لیمو، یک چهارم قاشق چای خوری نمک و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه را در یک کاسه متوسط ترکیب کنید.
  5. میگوها را اضافه کنید: خوب هم بزنیدشان تا میگوها کاملا به مواد آغشته شوند. بروکلی و میگو را در یک سینی پخت که مقداری چربش کرده اید بچینید. به مدت 8 دقیقه در دمای 425 درجه فارنهایت ( 218 درجه سانتی گراد ) یا تا زمانی که میگوها مغز پخت شوند بپزید.

Shrimp with Broccoli

طرز تهیه میگو و کلم بروکلی سرخ شده

  • تمام مواد غذایی که در ابتدای مواد لازم ذکر کردیم را در یک کاسه با استفاده از یک همزن خوب مخلوط کنید.
  • یک ماهیتابه بزرگ برداشته و دو قاشق چایخوری روغن سرخ کردنی را روی حرارت متوسط گرم کنید.
  • زنجبیل و سیر را داخل ماهیتابه ریخته و ۳۰ ثانیه تفت بدهید.
  • میگوها را به همراه نمک اضافه کرده و ۳ دقیقه دیگر تفت بدهید.
  • حالا مخلوط میگو را از ماهیتابه دربیاورید.
  • یک قاشق روغن سرخ کردنی را در ماهیتابه بریزید.
  • بروکلی و پیاز را به آن اضافه کرده و ۴ دقیقه تفت بدهید، تا زمانی که بروکلی ها نرم و ترد شوند.
  • حالا مخلوط میگو را به ماهیتابه اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه یا تا زمانی که سفت و غلیظ شود آن را طبخ کنید.

divider

گردآوری شده مجله دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا