دستهبندی نشده
قلیه میگو | طرز تهیه قلیه میگو به روش رستورانی
قلیه میگو غذای خوشمزه و سالم و مفید جنوبی
معمولا اکثر غذاهای معروف جنوبی دریایی می باشد و از انواع میگو و ماهی در آنها استفاده می گردد . با دلگرم همراه شوید .
طرز تهیه و دستور پخت قلیه میگو
مواد لازم برای تهیه قلیه میگو
- میگو پاک شده نیم کیلو
- سیر یک بوته
- گیشنیز 150گرم
- شنبلیله 150 گرم
- تمر هندی نصف بسته
- پیاز 1 عدد
- نمک فلفل زردچوبه به میزان دلخواه
- رب گوجه رنگی یا آب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه قلیه میگو
- میگو ها رو کاملا پاک کرده و می شوییم پیاز را خرد می کنیم و با 3 قاشق سوپخوری روغن کمی تفت می دهیم.
- سپس سیر شنبلیله و گیشنیز را خرد کرده و با پیاز کمک تفت می دهیم.
- میگو را با کمی زرد چوبه پودر فلفل و نمک به همراه سبزی تفت می دهیم .
- بعد شیره تمبر هندی و رب گوجه فرنگی (یا آب گوجه فرنگی) را به مواد قبلی اضافه می کنیم .قلیه میگو را با شعله ملایم به مدت 30 دقیقه می پزیم.
بیشتر بخوانید :
طرز تهیه آبگوشت کشک | غذای محلی
طرز تهیه آب ترشی غذای محلی چهارمحال و بختیاری
آبگوشت بامیه | طرز تهیه آبگوشت با بامیه غذای محلی ایلام