دسته‌بندی نشده

۸ غذای دریایی فوق العاده خوشمزه با میگو + عکس

طرز تهیه انواع غذا خوشمزه با میگو

میگو از خوراک های دریایی خوشمزه و مقوی است که غذاهای بسیاری می توان با آن تهیه کرد. این نوع خوراک را به شکل های مختلفی می توان طبخ و تهیه کرد. در این مطلب روش های متفاوتی از تهیه غذا با میگو را به شما پیشنهاد می کنیم. با دلگرم همراه شوید.

آموزش آشپزی انواع خوراک با میگو

1 – طرز تهیه همبرگر میگو

مواد لازم برای 4 نفر:

  • میگوی پوست کننده 500 گرم
  • سیب زمینی 500 گرم
  • نمک 15 گرم
  • کاری 5 گرم
  • فلفل 5 گرم
  • پیاز 50 گرم
  • روغن به اندازه لازم

طرز تهیه :

  1. میگو را همراه با پیاز چرخ میکنیم و به آن 15 گرم نمک ، 5 گرم کاری ، 5 گرم فلفل و سیب زمینی اضافه میکنیم و مخلوط نموده تا بصورت خمیر درآید
  2. از خمیر بدست آمده به اندازه یک همبرگر خمیر را جدا نموده وروی یک محل صاف و تمیز به صورت دایره پهن می نماییم و آن را در روغن به مدت 5 دقیقه سرخ میکنیم .

۸ غذای دریایی فوق العاده خوشمزه با میگو + عکس

separator line

2 – کوکتل میگو

مواد لازم :

  • میگوی تمیز شده پخته شده 12 عدد
  • کاهوی خرد شده بصورت باریک های بلند نصف فنجان
  • آبلیمو یک قاشق
  • مایونز آماده 2 قاشق
  • سس گوجه فرنگی آماده یک قاشق چایخوری
  • نمک به مقدارکافی
  • درصورت تمایل کمی خلال بادام خرده شده

طرز تهیه :

  1. کاهوهای خرد شده را در یک لیوان بزرگ پایه دار بریزید ، میگوها را روی کاهو بچینید
  2. سس مایونز را با آبلیمو وسس گوجه فرنگی و نمک و کمی جعفری خرد شده مخلوط کرده و نیمی از آن را روی میگوها بریزید
  3. بقیه را در ظرف جداگانه سر سفره ببرید تاکسانی که مایل باشند مقدار بیشتری سس روی میگو بریزید( البته فرنگیها ،خامه ولیکور هم به این سس اضافه میکنند)
  4. خلال بادام را اگر میل دارید روی میگو بپاشید.

۸ غذای دریایی فوق العاده خوشمزه با میگو + عکس

separator line

3 – کباب میگو

مواد لازم برای 4 نفر

  • میگو بدون سر 1کیلوگرم
  • روغن مایع ( مازولا- ذرت ) نصف استکان
  • آب پیاز 4 قاشق غذاخوری
  • زعفران آب شده 2 قاشق غذا خوری
  • فلفل سفید 1 قاشق چایخوری
  • نمک به مقدار لازم

طرز تهیه :

  1. میگو را پوست کنده و روده پشتی آن را خارج میکنیم . پس از شستن آن را در صافی گذاشته تا آب آن کم شود
  2. سپس آن را در ظرفی ریخته و 2 قاشق زعفران روی آن می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم آنگاه روغن مایع ، فلفل ، آب پیاز ونمک به آن اضافه و مخلوط می نمایم و آن را درمحل خنکی به مدت 2 الی 3 ساعت نگهداری و سپس آن را به سیخ می کشیم .
  3. برای کشیدن سیخ ، اول بایستی سیخ ها را چرب نماییم و میگو را از قسمت خمیده به سیخ بکشیم و روی زغال گذاشته و موقع کباب نمودن روی میگوها را با کره آب شده چرب می نماییم تاموقعی که رنگ آنها طلایی شود
  4. پس از کباب شدن آنها را در دیس بصورت ششلیک کشیده و اطراف آن را با لیمو ترش ، مارچوبه ، خیار شور ، جعفری و نخود فرنگی تزئین می نماییم ، اکنون غذا حاضر است.

۸ غذای دریایی فوق العاده خوشمزه با میگو + عکس

separator line

4 – سوپ میگو

مواد لازم :

  • میگوی تمیز شده و پخته 200 گرم
  • بامیه 200 گرم
  • جعفری خردشده 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز 1 عدد
  • گوجه فرنگی ریز شده 6 عدد
  • فلفل سبز دلمه ای 4 عدد
  • نمک وفلفل د رصورت تمایل
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

  1. پیاز را خرد کرده در کره سرخ کنید .تخم فلفل سبز را بگیرید و بعد آن را خرد کنید و روی پیاز بریزید و کمی تفت بدهید
  2. بامیه ها را در ظرف جداگانه و درکمی کره تفت بدهید و به پیاز و فلفل سبز اضافه کنید.
  3. میگو ، جعفری ، بامیه ، رب گوجه فرنگی های ریز شده ، فلفل سبز را با 7 لیوان آب( در صورت تمایل نصف لیوان برنج پخته شده ) در قابلمه بریزید
  4. نمک و فلفل اضافه کنید واین مواد را به مدت 15 دقیقه باحرارت ملایم بپزید ( اگر قارچ در دسترس داشتید درکره تفت بدهید و با بقیه مواد بپزید )
  5. اکنون غدا حاضراست.

۸ غذای دریایی فوق العاده خوشمزه با میگو + عکس

separator line

5 – سالاد میگو ( روشی دیگر )

مواد لازم :

  • میگوی تمیز کرده یا آب پز شده 200 گرم
  • تخم مرغ آب پز 3 عدد
  • زیتون 6 عدد
  • خیار شور 4 عدد
  • گوجه فرنگی 4 عدد
  • کاهوی خرد شده به مقدار لازم

طرز تهیه :

  1. کاهوی خرد شده را ته ظرف سالاد طوری قرار دهید
  2. میگوها را 4 قسمت کرده 4 گوشه کاهوها قرار دهید ، در وسط کاهو گوجه فرنگی های 4 قاچ شده را قرار دهید، تخم مرغ های آبپز را هم ورقه کرده گوشه به گوشه روی سالاد بگذارید
  3. زیتونها را هم روی سالاد قرار دهید ، خیار شور حلقه حلقه کرده روی سالاد بگذارید ، در صورت تمایل میتوانید پیاز حلقه حلقه شده هم روی سالاد قرار دهید سس این سالاد به این ترتیب تهیه می شود.
  4. دوعدد زرده تخم مرغ ، سه قاشق روغن زیتون ، یک قاشق سرکه ، نصف قاشق غذا خوری خردل و کمی ترخون خرد شده راهمراه با کمی نمک و فلفل مخلوط کرده وخوب بهم بزنید تاکمی غلیظ شود
  5. نیمی از این سس را روی سالاد بریزید نیم دیگر را در ظرف مخصوص سس ریخته جداگانه سر سفره ببرید
  6. در صورت تمایل میتوانید کمی آبلیمو هم به این سس اضافه کنید، این سس برای سالاد فصل هم مناسب است .

۸ غذای دریایی فوق العاده خوشمزه با میگو + عکس

بیشتر بخوانید :

دستور پخت میگو اسپایسی غذای دریایی محبوب

دستور پخت دوپیازه میگو غذای محبوب بوشهری + روش پاک کردن میگو

طرز تهیه میگو سوخاری با کلم بروکلی یک غذای کامل

separator line

6 – قلیه میگو

مواد لازم :

  • میگوی پوست کنده تمیز شده 1 کیلوگرم
  • گشنیز 100 گرم
  • شنبلیله 100 گرم
  • جعفری 50 گرم
  • تمر هندی 150 گرم
  • پیاز بزرگ 1 عدد
  • رب گوچه فرنگی ربع فنجان
  • آب 4 فنجان
  • نمک وفلفل به مقدار کافی
  • جوز هندی وفلفل سیاه هندی کمی

طرز تهیه :

  1. میگوها را در روغن یا کره تفت داده وکنار بگذارید ،پیاز ، گشنیز ، شنبلیه و جعفری راخرد کرده درماهیتابه تف دهید
  2. دقیقه های آخر میگوهای سرخ کرده رابه این سبزی ها اضافه کنید، ، تمرهندی را نیـم ساعت در 4 فنـجان آب بخیسانید و بعد هسته هایش را گرفته باهمان آب به موادی که سرخ کرده اید اضافه کنید
  3. رب گوجه فرنگی ، فلفل و نمک وادویه های هندی را هم اضافه کرده ، کلیه این مواد را به مدت 15 دقیقه باحرارت ملایم بپزید،
  4. این قلیه حتماً باید با پلویی که کمی کره درآن بکار رفته سرو شود.

۸ غذای دریایی فوق العاده خوشمزه با میگو + عکس

separator line

7 – کتلت میگو

مواد لازم :

  • میگو 250 گرم
  • پیاز یک عدد
  • نمک وفلفل به مقدارکافی
  • پوره سیب زمینی یک فنجان ونیم
  • زرده تخم مرغ 3 عدد
  • گشنیز خرد شده به مقدار لازم

طرز تهیه :

  1. میگورا پوست کنده درکمی کره همراه با پیاز خرد کرده وگشنیز تفت بدهید ، این مواد را دوبار با چرخ گوشت ، چرخ کنید
  2. بعد با پوره سیب زمینی وزرده های تخم مرغ مخلوط کرده ، نمک و فلفل بپاشید و به صورت کتلت درآورید
  3. در پودر نان سوخاری بخوابانید و درکره سرخ کنید اگر در آشپزی مبتکر و با سلیقه باشید شخصاً میتوانید میگو را به طریق دیگر تهیه کرده و سرو کنید.

۸ غذای دریایی فوق العاده خوشمزه با میگو + عکس

separator line

8 – میگو با برنج

مواد لازم :

  • میگو پوست کنده یک سوم کیلو
  • برنج یک فنجان بزرگ
  • آب دو فنجان بزرگ
  • روغن 4 قاشق سوپخوری
  • پیاز ریز شده 1 عدد
  • نمک وفلفل به میزان کافی
  • زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه :

  1. پیاز و گوجه فرنگی را در روغن سرخ کنید
  2. میگوهای آماده را اضافه کنید و بعد آب را در آن بریزید ونمک و فلفل وزعفران را به آن اضافه نمایید و به مدت نیم ساعت آرام بجوشانید سپس برنج را بریزید و به مدت 25 دقیقه دیگر آن را بپزید
  3. اگر آب برنج کم شد مقداری اضافه کنید تا خوب برنج پخته شود سپس با یک جنگال میگوها را از برنج جداکنید
  4. برنج را در دیس بکشید میگوها راروی آن بگذارید وگرم سرو نمایید.

۸ غذای دریایی فوق العاده خوشمزه با میگو + عکس

separator line

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا