دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ۱۱ مدل دلمه با طعم های متفاوت و خوشمزه + عکس

آموزش طرز تهیه دلمه خانگی و اصول پخت دلمه مجلسی و خوشمزه

اواسط فصل بهار برگ مو های تازه توی بازار پیدا میشه که واقعا حیفه ازشون استفاده نکنیم. دلمه برگ مو از پیش غذا ها یا غذاهای مرسوم ما ایرانی هاست و در خیلی از نقاط کشورمون محبوبه و زیاد درست میشه. با دلگرم همراه شوید .

separator line

روش تهیه و پیچیدن دلمه خوشمزه در منزل

1 – طرز تهیه دلمه با برگ مو

مواد لازم :

  • برگ مو تازه ۶۰۰ گرم
  • گوشت چرخ کرده گوسفندی ۴۰۰ گرم
  • سبزی دلمه ۳۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد متوسط
  • برنج نصف لیوان
  • لپه نصف استکان
  • گوجه سبز نصف لیوان ( حدود ۷-۱۰ عدد )
  • شکر ( به دلخواه ) ¼ استکان
  • آبلیمو ¼ استکان
  • نمک ، فلفل ، زعفران دم کرده به مقدار لازم

طرز تهیه :

  1. برگ مو های تازه را با آب سرد بشوئید و اضافه دم آنها را بگیرید . در ظرفی مقداری آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب بجوشد ، بعد از جوش آمدن آب برگ ها را داخل آب بریزید و ۵-۶ دقیقه بجوشانید تا کمی نرم شوند . بعد برگها را آبکش کنید و بگذارید آب اضافی آن کاملا خارج شود .
  2. لپه را جداگانه با کمی آب و نمک بپزید تا نرم شود . ( تقریبا ۲۰ دقیقه ) بعد آبکش کنید و کنار بگذارید .
  3. برنج را که از قبل خیس کرده اید ، در مقداری آب و نمک در حال جوش بریزید و بعد از ۵-۶ دقیقه آبکش کنید و کنار بگذارید .
  4. پیاز را خلال خرد کنید و در مقداری روغن کمی تفت دهید تا سبک شود ، بعد گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود ، بعد نمک و فلفل را اضافه کنید و یک لیوان آب داخل گوشت بریزید و درب ظرف را بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد . ( حدود ۱۰-۱۵ دقیقه )
  5. سبزی دلمه را بعد از پاک کردن و شستن و خشک کردن ، کاملا ریز خرد کنید ( یا از دستگاه خرد کن استفاده کنید ) ، بعد از پختن گوشت ، سبزی را به گوشت اضافه کنید ، لپه و برنج آبکش شده را نیز به مخلوط بیفزاید و هم بزنید تا مزه مواد با هم مخلوط شود ، نمک و فلفل مخلوط را اندازه کنید و بعد آبلیمو را به مواد اضافه کنید و بعد از ۱ الی ۲ دقیقه حرارت را خاموش کنید، زعفران را اضافه کنید، مخلوط را هم بزنید و بگذارید مواد کمی سرد شود .
  6. یک عدد برگ مو را روی میز کار پهن کنید و مقداری از مایه دلمه ( بسته به اندازه برگ ) وسط برگ قرار دهید و دلمه را به شکل مورد نظر بپیچید .
  7. تمام دلمه ها را پر کنید ، قابلمه مورد نظر را آماد کنید و کف آن را با مقداری روغن چرب کنید . یک لایه برگ مو کف قابلمه بچینید ، روی برگ ها را نیز با مقداری روغن چرب کنید و دلمه های پر شده را داخل قابلمه بچینید ، بین لایه های دلمه گوجه سبز ها را بچینید و بعد از چیدن تمام دلمه ها ، نصف استکان روغن را با یک لیوان آب ولرم مخلوط کنید و روی دلمه ها بریزید .
  8. حرارت زیر قابلمه را کمی زیاد کنید تا آب بجوشد و بعد از جوشیدن آب ، یک عدد پیشدستی یا بشقاب که اندازه آن کمی کوچک تر از دهانه قابلمه باشد ، برعکس روی دلمه ها قرار دهید تا فشار بشقاب باعث شود دلمه ها از هم باز نشوند ، بعد درب قابلمه را ببنید و بگذارید دلمه ها با حرارت ملایم حدود یک ساعت کاملا بپزند .
  9. بعد دلمه ها را در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید .
  10. دلمه برگ مو معمولا همراه نان و ماست سرو میشود . ( سرد یا گرم )

طرز تهیه ۱۱ مدل دلمه با طعم های متفاوت و خوشمزه + عکس

separator line

2 – طرز تهیه دلمه با برگ کلم

مواد لازم :

  • برگ کلم 5 عدد بزرگ
  • برنج پخته یک پیمانه پلوپز
  • کشمش 2 قاشق غذاخوری
  • بادام 2 قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط 2 عدد
  • آب مرغ یک فنجان
  • لپه پخته شده یک پیمانه پلوپز
  • کره 50 گرم

برای سس ماست:

  • جعفری و گشنیز خرد شده دو پیمانه
  • ماست چکیده سه چهارم پیمانه

طرز تهیه :

  1. برگ های کلم را داخل آب جوش به مدت 10 دقیقه می جوشانیم .کره را به همراه ، بادام ، کشمش ، رب گوجه فرنگی ، پیاز ، لپه و برنج درون یک تابه تفت می دهیم .
  2. مواد را داخل برگ های کلم گذاشته و برگ ها را از اطرف جمع می کنیم . دلمه ها را داخل آب مرغ قرار داده و تا زمانی که آب مرغ کاملا تمام شود ، آنها را می پزیم. سپس دلمه ها را داخل ظرفی چیده و بقیه آب مرغ را روی آنها می ریزیم .
  3. این دلمه را می توانید با سس ماست نیز سرو کنید. برای تهیه سس ماست، ماست چکیده را با جعفری و گشنیز خوب مخلوط می کنیم .

نکات تغذیه ای :

انواع کلم غنی از ویتامین C،A و اسید فولیک هستند و نیز دارای املاحی چون فسفر ، سولفور، کلسیم و سدیم هستند.

فولات موجود در کلم برای زنان باردار مفید است و نیز باعث پیشگیری از بیماری های قلبی – عروقی می شود.

از خواص مهم کلم می توان به ملین بودن آن اشاره کرد که در رفع یبوست موثر است.

همچنین به علت دارا بودن ویتامینC ، بتاکاروتن و ایندول در پیشگیری از سرطان نقش دارد.

تذکر : افرادی که مبتلا به گواتر هستند بایستی از خوردن کلم پرهیز کنند زیرا بعضی از مواد موجود در کلم از جذب ید توسط غده تیروئید جلوگیری می کند.

طرز تهیه ۱۱ مدل دلمه با طعم های متفاوت و خوشمزه + عکس

separator line

3 – طرز تهیه دلمه بادمجان

مواد لازم :

  • پیاز ۳ عدد
  • سیر ۳ حبه
  • لپه ½ پیمانه
  • برنج ½ پیمانه
  • گوجه فرنگی ۳ عدد
  • بادمجان بزرگ ۵ عدد
  • سبزی دلمه ۲۰۰ گرم
  • گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

طرز تهیه :

  1. ابتدا لپه را از شب قبل یا ۶ ساعت قبل از پخت در کاسه ای می ریزیم و روی آن آب می گیریم تا خیس بخورد و در فاصله زمانی ۲ ساعت ۲ الی ۳ بار آب آن را بیرون می ریزیم و مجددا آب داخل کاسه می ریزیم ،این کار باعث از بین رفتن نفخ و پخت زودتر لپه ها می شود
  2. سپس لپه را آبکشی می کنیم و در قابلمه ای می ریزیم و روی آن آب می گیریم و روی حرارت متوسط اجازه می دهیم تا پخته شود.آن وقت پوست بادمجان ها را می گیریم و می شوییم و در آبکشی قرار می دهیم تا خشک شوند و یا با یک دستمال آنها را خشک می کنیم و کنار می گذاریم.
  3. در قابلمه ای کوچک آب می ریزیم کمی نمک و درب آن را می گذاریم تا جوش بیاید برنج را می شوییم و آب آن را بیرون می ریزیم و در آب جوش می ریزیم و صبر می کنیم .
  4. بعد از ۵ دقیقه یک دانه از برنج را زیر دندان می گیریم اگر اطراف آن کاملا نرم و پخته بود ولی مغز آن کمی سفت بود برنج را آبکش می کنیم و کنار می گذاریم.
  5. دو عدد پیاز را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و ۲ حبه از سیر را نیز پوست می گیریم و می شوییم و خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم
  6. کمی که داغ شد پیاز و سیر را در آن تفت می دهیم تا نرم شوند و آن وقت گوشت چرخ کرده را می افزاییم و کمی نمک، فلفل روی گوشت می ریزیم و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و آنگاه رب گوجه فرنگی را نیز اضافه می کنیم.
  7. و به قابلمه لپه سر می زنیم و کمی از آن را بر می داریم و لای دندان امتحان می کنیم ( همین که لپه ها نیم پز و کمی نرم شوند کافی است) اگر نیم پز بود زیر شعله را خاموش می کنیم و لپه ها را آبکش می کنیم و زمانیکه آب آن رفت به همراه سبزی دلمه به مواد داخل تابه می افزاییم و مخلوط می کنیم و مدام هم می زنیم و حرارت را متوسط می کنیم تا سبزی آب آب نیندازد.

  8. پس از اینکه رنگ سبزی تغییر کرد درب تابه را می گذاریم تا داخل تابه بخار بپیچد و سپس درب تابه را بر می داریم و برنج را اضافه می کنیم

  9. مجددا مواد را مخلوط می کنیم و صبر می کنیم تا اگر آب اضافی در مواد هست کاملا تبخیر شود و بعد تابه را از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم تا مواد خنک شوند. داخل بادمجان ها را برش عمودی می زنیم و داخل آن ها را خالی می کنیم.

  10. فقط باید دقت کنیم تا به دیواره های بادمجان ها آسیب وارد نکنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و کمی که روغن داغ شد بادمجان ها را به همان صورت درسته در روغن سرخ می کنیم هر دو طرف آن ها که سرخ شد در صافی قرار می دهیم تا روغن اضافه آن خارج شود.

  11. سیر و پیاز باقیمانده را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و در تابه ای بزرگ (بادمجان ها در این تابه می خواهیم بچینیم) کمی روغن می ریزیم و داغ که شد پیاز و سیر را در آن تفت می دهیم تا طلایی شوند

  12. گوجه فرنگی ها را می شوییم و خرد می کنیم و به پیاز و سیر اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا گوجه فرنگی ها کمی نرم شوند و سپس ۲ لیوان آب و کمی نمک،فلفل روی مواد سس می پاشیم و صبر می کنیم تا سس با حرارت بالا کمی غلیظ شود و سپس حرارت را متوسط می کنیم

  13. داخل بادمجان ها را از مواد داخل تابه پر می کنیم و در تابه سس بادمجان های پر شده را می چینیم و درب تابه را می گذاریم تا به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه بادمجان ها با سس طعم دار شوند. دلمه بادمجان های آماده شده را با سس غلیظ و خوش طعم نوش جان کنید.

طرز تهیه ۱۱ مدل دلمه با طعم های متفاوت و خوشمزه + عکس

separator line

4 – طرز تهیه دلمه سیرابی پر از خاصیت

مواد لازم:

  • سیرابی گوسفندی متوسط : یک فقره
  • سبزی دلمه : 500 گرم
  • پیاز داغ : دو قاشق سو پ خوری
  • سیر کوبیده : معادل یک بوته
  • نخود فرنگی پخته : نصف لیوان
  • برنج گرده یا نیم دانه : نصف لیوان

طرزتهیه :

  1. پیاز داغ را که تهیه کردید با بقیه مواد مخلوط کنید و نمک و فلفل و زرد چوبه اش را اندازه کنید کمی بیشتر نمک میزنیم تا به اندازه ای باشد که سیرابی کم نمک نشود.
  2. سیرابی را با قیچی به 5 تا 6 تکه تقسیم میکنیم بعد هرتکه را روی خودش بر میگردانیم و سه طرفش را مثل کیسه میدوزیم و از طرفی که باز گذاشتیم مواد دلمه را پر می کنیم..و این طرف را هم میدوزیم…از سوزن درشت و نخ تمیز از جنس پنبه استفاده می کنیم.
  3. حالا دلمه ها را در ظرف می چینیم که البته بهتر است این کار را شب انجام بدهیم.
  4. روی آنها آب جوش به مقدار کافی برای پخت شبانه میریزیم و میگذاریم تا صبح روی حرارت ملایم بپزند.

طرز تهیه ۱۱ مدل دلمه با طعم های متفاوت و خوشمزه + عکس

separator line

5 – طرز تهیه دلمه برگ مو و قارچ

مواد لازم:

  • برگ مو: 400 گرم
  • قارچ (نگینی خردشده): 400 گرم
  • روغن زیتون: 3 الی 4 ق س
  • برنج: یک پیمانه
  • گوجه فرنگی: 2 عدد
  • پیاز (ریز خردشده): یک عدد
  • سیر (ریز خردشده): 3 حبه
  • فلفل سبز (ریز خردشده): 2 عدد
  • رب گوجه فرنگی: یک ق چ
  • شکر: یک ق چ
  • برگ جعفری (خردشده): 8 عدد
  • شبت (خردشده): 8 عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. نیمی از روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز، سیر و فلفل سبز ریز خرد شده را در آن تفت دهید. گوجه فرنگی های پوست کنده و نگینی خردشده را اضافه کرده و تفت دهید تا آب آنها گرفته شود.
  2. رب گوجه فرنگی و قارچ نگینی خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. برنج از قبل نیم پز شده، یک سوم پیمانه آب داغ، شکر، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و به پخت مواد ادامه دهید تا آب آن کشیده شود.
  3. برگ جعفری و شبت ریز خردشده را اضافه و مخلوط کنید.
  4. برگ موها را در آب بجوشانید تا کمی نرم شوند، سپس زیر آب سرد بگیرید.
  5. مخلوط قارچ را روی برگ ها قرار داده و بپیچید. چند برگ کف قابلمه قرار دهید و دلمه ها را داخل آن بچینید.
  6. روغن زیتون باقی مانده را روی آنها بریزید و مقداری آب داغ اضافه کنید.
  7. بشقابی روی دلمه ها قرار دهید تا به آنها فشار آورد، درب ظرف را بگذارید و روی حرارت قرار دهید تا دلمه ها بپزند. سپس سرو کنید.

طرز تهیه ۱۱ مدل دلمه با طعم های متفاوت و خوشمزه + عکس

separator line

6 – طرز تهیه دلمه تخم مرغ

مواد لازم :

  • تخم‌ مرغ آب‌ پز شده شش عدد
  • سس مایونز 1/4 فنجان
  • خردل زرد یک قاشق مرباخوری
  • سرکه یک قاشق مرباخوری
  • فلفل و برگ جعفری به مقدار لازم

طرز تهیه :

  1. تخم‌مرغ‌ ها را از عرض نصف کرده زرده‌ها را درآورید و در کاسه‌ای با چنگال له کنید. سس مایونز، خردل، نمک و فلفل را با هم مخلوط و به هم بزنید.
  2. سپس با قاشق این مواد را جای زرده‌های تخلیه شده بریزید و حفره‌ ها را پر کنید و تا هنگام سرو حداکثر تا 24 ساعت درون ظرف در بسته‌ ای درون یخچال بگذارید.
  3. در پایان با جعفری و فلفل تزئین کرده و سرو کنید.
  4. نکته: می‌توانید به مخلوط زرده، پنیر فتا، زیتون یا آراگانو‌ اضافه کنید.

طرز تهیه ۱۱ مدل دلمه با طعم های متفاوت و خوشمزه + عکس

separator line

7 – روش پخت دلمه کرفس

مواد لازم :

  • کرفس : ۳ شاخه
  • تره فرنگی : یک بوته
  • ژامبون حلقه شده : ۴۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا : ۴۰۰ گرم
  • خامه ی زده شده : ۱۵۰ گرم
  • پودر سیر، نمک و فلفل : به مقدار لازم
  • روغن سرخ کردنی : به مقدار لازم

طرز تهیه :

  1. ابتدا کرفس ها را خرد کرده و با آب بپزید ، طوری که فقط نرم شوند، ولی له نشوند. سپس داخل روغن کمی تفت دهید. ژامبون ها باید به شکل حلقه ای برش داده شده باشند. تره فرنگی را هم خرد کنید.
  2. کرفس تفت داده شده را داخل ژامبون قرار داده و ژامبون را لول کنید.
  3. ژامبون ها را داخل ظرف مخصوص فر بچینید. لابه لای ژامبون ها تره فرنگی بپاشید. خامه ی زده شده را روی ژامبون ها ریخته و پنیر رنده شده یا پودر پنیر را روی خامه بریزید. مقداری نمک ، فلفل و پودر سیر روی مواد بپاشید.
  4. ظرف را تا زمانی که ژامبون ها طلایی رنگ شوند ، داخل فر قرار دهید.

طرز تهیه ۱۱ مدل دلمه با طعم های متفاوت و خوشمزه + عکس

separator line

8 – طرز تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر

مواد لازم :

  • بادمجان دلمه‌ای سه عدد
  • فیله‌مرغ 50 گرم
  • فیله گوجه‌ فرنگی 50 گرم (دو عدد)
  • فلفل‌ دلمه‌ای خرد شده یک عدد
  • پیاز خرد شده یک عدد
  • سیر چهار حبه
  • آردگندم سه قاشق غذاخوری
  • شیر دو لیوان
  • پنیر پیتزا 150 گرم
  • کره 100 گرم
  • جعفری ساطوری شده سه قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه :

  1. درون یک تابه، پیاز، زردچوبه و سیر می‌ریزیم و مقداری تفت می‌دهیم سپس فیله‌ مرغ و فلفل‌دلمه‌ ای را می‌افزاییم.
  2. مقداری نمک و فلفل به آن زده، در انتها گوجه‌ فرنگی را به آن اضافه کرده، حرارت را خاموش می‌کنیم با این مواد داخل بادمجان‌ ها را پر می‌کنیم و آن‌ گاه آرد و کره را روی حرارت قرار داده تا بوی خامی آرد گرفته شود سپس کم‌‌کم شیر را افزوده تا ‌گلوله نشود و سس را روی آن می‌ریزیم بعد با پنیرپیتزا روی آن را می‌پوشانیم.
  3. داخل یک پیرکس را از این بادمجان‌ها پر می‌کنیم و در فری که از قبل گرم شده در دمای 210 درجه سانتی‌گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه درون فر قرار دهید.
  4. یا می‌توانید روی حرارت گاز قرار دهید. در موقع سرو مقداری جعفری روی دلمه‌ها می‌ریزیم.

طرز تهیه ۱۱ مدل دلمه با طعم های متفاوت و خوشمزه + عکس

separator line

9 – طرز تهیه دلمه حلقه ای یا قالبی در منزل

مواد لازم :

  • برنج ۲ پیمانه
  • گوشت ۲۰۰ گرم
  • سبزی خرد شده ( ترخون ، ریحان ، جعفری ، گشنیز ، پیازجه ، شوید ) ۲ پیمانه
  • ونوشک تازه ۲ الی ۳ قاشق ( در صورت دسترسی به ونوشک در غیر این صورت ونوشک را حذف کنید)
  • پیاز سرخ شده ۲ قاشق غذا خوری
  • خلال پوست پرتقال ۲ قاشق غذا خوری
  • زرشک قرمز ۳ قاشق غذا خوری
  • سرکه دو سوم لیوان
  • شکر نصف لیوان
  • فلفل سیاه و قرمز به میزان دلخواه
  • روغن زیتون ۲ الی ۳ قاشق
  • آب نیم لیوان

طرز تهیه :

  1. اگر دوست ندارید برنج داخل دلمه نرم شود از برنج دانه بلند خارجی استفاده کنید برنج را با آب و زردچوبه و نمک و کمی روغن زیتون به صورت کته درست کنید .
  2. گوشت را با نمک ، زردچوبه ، فلفل و کمی روغن و پیاز رنده شده ابتدا کمی تفت داده و بعد با یک لیوان آب بپزید و صبر کنید تا تمام آبش تبخیر شود .
  3. خلال پوست پرتقال را با آب یک دور بجوشانید تا تلخی آن گرفته شود و توسط صافی از آب جدا کنید .
  4. سسی از شکر و سرکه و آب را تهیه کرده و بچشید و در مقدارش با توجه به ذائقه تان میزان شکر و سرکه را تغییر دهید و چند قاشق از آن را برای روی دلمه کنار بگذارید و بقیه را با مواد خوب مخلوط کنید. در صورت تمایل از سسهای مورد علاقه خودتان استفاده کنید .
  5. مواد را روی برگها در قالب بریزید و با پشت قاشق مواد را یکنواخت و فشرده کنید و سپس با دنباله برگ مو که از اطراف قالب آویزان است روی مواد را بپوشانید و چند قاشق از سس سرکه و شکر را برای جلوگیری از خشک و برشته شدن برگهاروی آن بریزید.
  6. توسط فویل روی قالب را بپوشانید تا زمانی که در فر میگذارید دم بکشد .
  7. قالب را به مدت یک ساعت در فر با درجه متوسط بگذارید تا دلمه دم بیفتد فر را خاموش و فویل را از قالب جدا کنید و یک دیس روی قالب وارونه کنید و دلمه که شبیه به یک حلقه شده ( دلمه حلقه ای ) را برگردانید و با سلیقه خودتان آنرا تزئین کنید.
  8. اگر از برنج ایرانی استفاده کنید و یا میزان سس را بیشتر کنید مایه دلمه نرم ترو چسبنده تر میشود که بعضی این نوع را بیشتر می پسندند.

طرز تهیه ۱۱ مدل دلمه با طعم های متفاوت و خوشمزه + عکس

separator line

10 – طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای

مواد لازم :

  • فلفل‌ دلمه‌ای (در صورت امکان رنگی) سه عدد
  • گوشت چرخ‌ شده 200 گرم
  • پیاز یک عدد
  • بادمجان یک عدد
  • جعفری ساطوری‌شده سه قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا در صورت تمایل 100 گرم
  • رب گوجه‌فرنگی دو قاشق غذاخوری
  • زردچوبه یک قاشق مرباخوری
  • آب، نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :

  1. پیاز را نگینی کرده و تفت می‌دهیم تا به صورت طلایی دربیاید، بعد گوشت چرخ‌کرده را اضافه و تفت می‌دهیم. زردچوبه، نمک، فلفل، رب گوجه‌ فرنگی و دو قاشق آب را به آن اضافه می‌کنیم.
  2. بادمجا‌ن‌ ها را به صورت حلقه‌ای یا نگینی در می‌آوریم و در ظرف دیگری سرخ می‌کنیم و آن را به مواد گوشتی اضافه کرده و تفت می‌دهیم و روی حرارت کم به مدت پنج دقیقه می‌گذاریم تا مواد به خورد هم بروند. بعد آن را از روی حرارت برداشته، جعفری را اضافه کرده و هم می‌زنیم.
  3. سر فلفل‌دلمه‌ای‌ ها را بریده و داخل آن را خالی می‌کنیم و مواد گوشتی را درون آن می‌ریزیم و روی آن را پنیر پیتزا ریخته و در فلفل را روی آن می‌گذاریم.
  4. آن‌گاه فلفل‌ ها را داخل یک ظرف گذاشته، کف ظرف را به اندازه نیم‌سانت آب ریخته و در ظرف را گذاشته و روی حرارت ملایم یا داخل فر به مدت بیست‌ دقیقه می‌پزیم.

طرز تهیه ۱۱ مدل دلمه با طعم های متفاوت و خوشمزه + عکس

separator line

11 – طرز تهیه دلمه سیب

مواد لازم :

  • پیاز : 1 عدد
  • روغن : به میزان لازم
  • ادویه ( زردچوبه ، دارچین ، نمک ) : به میزان لازم
  • زعفران دم کرده : به میزان لازم
  • گوشت چرخ کرده : 200 گرم
  • لپه : یک چهارم پیمانه
  • شکر : 1 قاشق سوپ خوری
  • آب لیمو : 2 قاشق سوپخوری
  • سیب درشت : 4 عدد
  • کره : 3 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

  1. ابتدا پیاز را در روغن تفت داده و به آن ادویه و کمی نیز زعفران ، اضافه کنید .
  2. سپس گوشت چرخ کرده را افزوده و بعد لپه را که از قبل پخته اید به همراه کمی شکر و آب لیمو به گوشت اضافه کرده و مواد را کنار بگذارید.
  3. داخل سیب ها را یک به یک خالی کرده و آنها را با مواد پر کنید . سیب ها را در ظرف چیده و آب را همراه با کره آب کرده و زعفران و آب لیمو و شکر را روی آنها ریخته و اجازه دهید تا بپزد .

نکته :
توجه داشته باشید که سیب سریع می پزند ، پس مواظب باشید تا له نشود .

طرز تهیه ۱۱ مدل دلمه با طعم های متفاوت و خوشمزه + عکس

separator line

بیشتر بخوانید :

آموزش تهیه دلمه برگ کلم شیک و مجلسی + آموزش مرحله به مرحله

دلمه سیرابی | طرز تهیه دلمه ای عجیب و پر خاصیت

ترشی فلفل دلمه ای | آموزش تهیه یک ترشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه ی دلمه برگ مو حلقه ای یا قالبی مرحله به مرحله

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا