دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ی دلمه برگ مو حلقه ای یا قالبی مرحله به مرحله

آموزش مرحله ای طرز تهیه دلمه برگ مو قالبی

همانظور که می دانید معروف ترین دلمه برگ مو متعلق به شهرهایی مثل اردبیل و تبریز است که در این مناطق اکثرا دلمه را با سبزیجات معطر و کوهی تهیه می کنند.امروز آموزش دلمه ی حلقه ای را به شما آموزش میدهیم. با دلگرم همراه شوید.

مواد لازم برای تهیه دلمه حلقه ای یا قالبی

  • برنج ۲ پيمانه
  • گوشت ۲۰۰ گرم
  • سبزي خرد شده ( ترخون ، ريحان ، جعفري ، گشنيز ، پيازجه ، شويد ) ۲ پيمانه
  • ونوشك تازه ۲ الي ۳ قاشق ( در صورت دسترسي به ونوشك در غير اين صورت ونوشك را حذف كنيد)
  • پياز سرخ شده ۲ قاشق غذا خوري
  • خلال پوست پرتقال ۲ قاشق غذا خوري
  • زرشك قرمز ۳ قاشق غذا خوري
  • سركه دو سوم ليوان
  • شكر نصف ليوان
  • فلفل سياه و قرمز به ميزان دلخواه
  • روغن زيتون ۲ الي ۳ قاشق
  • آب نيم ليوان

طرز تهیه ی دلمه برگ مو قالبی

  1. اگر دوست نداريد برنج داخل دلمه نرم شود از برنج دانه بلند خارجي استفاده كنيد برنج را با آب و زردچوبه و نمك و كمي روغن زيتون به صورت كته درست كنيد .
  2. گوشت را با نمك ، زردچوبه ، فلفل و كمي روغن و پياز رنده شده ابتدا كمي تفت داده و بعد با يك ليوان آب بپزيد و صبر كنيد تا تمام آبش تبخير شود .
  3. خلال پوست پرتقال را با آب يك دور بجوشانيد تاتلخي آن گرفته شود و توسط صافي از آب جدا كنيد .
  4. سسي ازشكر و سركه و آب را تهيه كرده و بچشيد و در مقدارش با توجه به ذائقه تان ميزان شكر و سركه را تغيير دهيد و جند قاشق از آن را براي روي دلمه كنار بگذاريدو بقيه را با مواد خوب مخلوط کنید.در صورت تمايل از سسهاي مورد علاقه خودتان استفاده كنيد .
  5. مواد را روی برگها در قالب بريزيد و با پشت قاشق مواد را يكنواخت و فشرده كنيد و سپس بادنباله برگ مو كه از اطراف قالب آویزان است روی مواد را بپوشانید . و چند قاشق از سس سرکه وشکر را برای جلوگیری از خشک و برشته شدن برگهاروی آن بریزید.
  6. توسط فويل روي قالب را بپوشانيد تا زماني كه در فر ميگذاريد دم بكشد .
  7. قالب را به مدت يك ساعت در فر با درجه متوسط بگذاريد تا دلمه دم بيفتدفر را خاموش وفويل را از قالب جدا كنيد و يك ديس روي قالب وارونه كنيد و دلمه كه شبيه به يك حلقه شده ( دلمه حلقه ای ) را برگردانيد وبا سليقه خودتان آنرا تزئين كنيد.
  8. اگر از برنج ايراني استفاده كنيد و يا ميزان سس را بيشتر كنيد مايه دلمه نرم ترو چسبنده تر ميشودكه بعضي اين نوع را بيشتر مي پسندند.(اگر دوست ندارید برنجتان در دلمه شل باشد، همان برنج نپخته را درون دلمه ها بریزید)

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا