دسته‌بندی نشده

آموزش تهیه دلمه برگ کلم شیک و مجلسی + آموزش مرحله به مرحله

طرز تهیه دلمه کلم برگ مجلسی

در اینجا قصد داریم طرز تهیه دلمه کلم برگ را به شما آموزش دهیم که از لحاظ ظاهری، بسیار شبیه به باقلوای خانگی است. بعد از پخت نیز، رنگ طلایی زیبایی به خود می‌گیرد و به خاطر استفاده از سرکه-شیره، طعم خاص و متفاوتی دارد. با دلگرم همراه شوید.

دلمه کلم – طرز تهیه دلمه کلم با برگ های کلم سفید

آموزش تهیه دلمه برگ کلم شیک و مجلسی + آموزش مرحله به مرحله

مواد لازم جهت پخت دلمه کلم

  • کلم 1 عدد
  • گوشت چرخ کرده 300 گرم
  • برنج نیم دانه 1/2 لیوان
  • لپه 1/3 لیوان
  • سرکه سفید 1/2 لیوان
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • شکر 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز 2 عدد
  • سبزی خشک ( نعنا و شوید ) به مقدار لازم
  • آلو خورشتی ، نمک ، فلفل مقدار لازم

طرز تهیه دلمه ی خوشمزه با کلم

  1. کلم را بشوئید و سر آن را جدا کنید ، کلم را درون دیگ آب و نمک در حال جوشیدن بیندازید ( میتوانید برای خوش رنگ شدن کلم کمی زردچوبه اضافه کنید ) ، پس از حدود 15 دقیقه کلم را از آب جوش خارج کنید و با اب سرد ابکشی نمائید.
  2. پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید ، نمک و فلفل بریزید و با حرارت ملایم مخلوط کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
  3. لپه را از چند ساعت قبل خیس کنید سپس لپه ها را بپزید تا نرم شوند ( لپه ها پخته باشند اما له نشوند ) ، برنج را نیز 1 ساعت درون اب و نمک خیس کنید ؛ برنج های نیم دانه ، لپه های پخته ، زرشک و سبزی ها را نیز به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا طعم ها باهم ترکیب شوند.
  4. برگ های کلم را جدا کنید و داخل هر برگ را با مقداری از مواد دلمه پر کنید و چند عدد الو خورشتی بگذارید سپس برگ کلم را جمع کنید ، تمام دلمه ها را به همین صورت آماده کنید.
  5. دلمه ها را درون قابلمه بچینید ( سر دلمه ها به سمت ته قابلمه باشد ) ، سپس سس دلمه ( مخلوط سرکه ، شکر ، رب گوجه فرنگی و 2 لیوان اب ) را روی آنها بریزید ، در صورت تمایل مقداری الو و پیاز داغ درون سس دلمه میتوانید اضافه کنید ( هم سس دلمه غلیظ میشود و هم طعم بهتری خواهد داشت ).
  6. حرارت را ملایم کنید و به مدت 1 ساعت دلمه ها را بپزید سپس درون ظرف بکشید و سرو کنید.

نکته ی آخر برای پخت دلمه ی بی نظیر

اگر از برنج معمولی استفاده میکنید باید برنج را بصورت آبکشی آماده کنید ( برنج را با اب زیاد بپزید ، وقتی برنج را میان دو انگشت بفشارید باید اطراف آن نرم و مغز آن کمی خام باشد ، برنج را در این مرحله آبکشی کنید )

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا