دسته‌بندی نشده

طرز تهیه یک دلمه جدید، دلمه ماهی با سس پنیر

 دلمه ماهی با سس پنیر

دلمه ماهی با سس پنیر

● مواد لازم

▪ برگ اسفناج درشت ۱۰۰ گرم یا ۱۰ تا ۱۲ عدد درشت

▪ لیمو ترش ۱ عدد

▪ پودر سیر یا سیر له شده ۱ قاشق چایخوری

▪ آب ماهی ۲/۱ فنجان

▪ پیازچه خرد شده ۲ قاشق سوپخوری

▪ فیله ماهی ۴ قطعه ( هر كدام ۱۵۰ گرم)

▪ نمك و فلفل به مقدار لازم

▪ پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم

● چگونگی تهیه
آب لیمو ترش ، سیر له شده ، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده قطعات ماهی را مدت ۲ تا ۳ ساعت در آن بگذارید تا طعم بگیرد .

برگ سفناج را ۳۰ ثانیه در آب گرم بگذارید تا نرم شود بعد زیر آب سرد بگیرید تا تر و تازه شود بعد در سینی پهن كنید و فیله ماهی را روی اسفناج قرار داده آن را لوله كنید و ماهی های آماده را مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه داخل بخار پز بپزید . آب ماهی را با پنیر خامه ایی و پیازچه خرد شده روی حرارت ملایم بگذارید تا فقط گرم شود .

دلمه ماهی را داخل ظرف مناسبی قرار داده و سس پنیر و پیازچه را روی آن بریزید . مدت زمان پخت نیم ساعت است . این مقدار برای ۴ نفر در نظر گرفته شده است .

▪ توجه
۱) انتخاب صحیح ماهی
۲) رعایت زمان پخت در بخارپز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا