دستهبندی نشده
طرز تهیه ی کیک خیس شکلاتی با روشی جدید + سس شکلاتی
طرز تهیه ی کیک خیس شکلاتی و نکات طلایی
مواد لازم برای داشتن کیک شکلاتی خیس
- آرد سفید( آرد مخصوص کیک پزی) یک و نیم پیمانه
- پودر کاکائوو سه ق غ( یعنی نصف لیوان)
- تخم مرغ چهار عدد
- شیر یا اب ولرم یک پیمانه
- شکر یک لیوان سر پر
- بکینگ پودر یک ق م
- وانیل نوک ق چ
- روغن مایع نصف پیمانه
- پیمانه من لیوان دسته دار فرانسوی هست سایز قالب بیست و پنج در پانزده یا قالب گرد بیست و پنج سانتی
- بیست دقیقه از قبل فر را روشن کنید با دمای صد و هشتاد
طرز تهیه ی کیک شکلاتی خیس
- طبق معمول آرد بکینگ و پودر کاکائو رو سه بار الک کنید وکنار بگذارید.
- ابتدا تخم مرغ ها و وانیل را دو دقیقه با دور تند بزنید.
- سپس شکر را اضافه کرده و چهار دقیقه با دور تند بزنید.
- بعد شیر ولرم را ریخته و دو دقیقه با دور تند بزنید و سپس روغن را ریخته و ده ثانیه با دور تند بزنید.
- در اخر مواد خشک یعنی ارد و پودر کاکاو و بکینگ را طی سه مرحله هر محله هفت ثانیه با دور کند هم بزنید.
- هم زن را خاموش کرده و با لیسک همه مواد را آرام و دورانی یک دقیقه هم بزنید .
- کف قالب را با ارده یا روغن جدا کننده ک دستورش پست های پایینتر گذاشتم چرب کنید و مواد را در مرکز قالب ریخته با لیسک صاف کنید و طبقه وسط فر دمای صد و هشتاد ب مدت چهل تا پنجاه دقیقه بزارید بپزه و بعد از پختن و خنک شدن کیک روی کیک رو با نی حفره هایی ایجاد کردم ک سس داخل بافت کیک بره.
مواد لازم برای رویه ی کیک (سس شکلاتی)
- شکلات تخته ای تلخ یا شیرین صد گرم
- شیر نصف لیوان ابتدا شکلات را بن ماری کرده و بعد شیر را اضافه کرده
طرز تهیه ی سس شکلاتی
- ممکنه شکلات سفت شه نگران نباشید اگه دیدید سفت شده بازم یکم شیر بهش اضافه کنید غلظت سس شبیه ماست همزده و شل باشه حسابی هم بزنید تا صاف و یکدست شه .
- دوستان به جای شکلات تخته ای از سه تاچهار ق غ نوتلا یا شکلات صبحانه یا نوتلا ایرانی( فرمند) میتونید استفاده کنید من چهار ق غ نوتلا مارک فرمند استفاده کردم اما چون خیلی شیرین شد یکم شکلات تلخ هم بهش اضافه کردم.
- بزارید کیک یکم از داغی بیوفته بعد گاناش داغ رو روی کیک بریزید نوش جان کیک رو هم توی تابه هم توی قابلمه میتونید درست کنید.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی