دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ی کیک خیس شکلاتی با روشی جدید + سس شکلاتی

طرز تهیه ی کیک خیس شکلاتی و نکات طلایی

مواد لازم برای داشتن کیک شکلاتی خیس

  • آرد سفید( آرد مخصوص کیک پزی) یک و نیم پیمانه
  • پودر کاکائوو سه ق غ( یعنی نصف لیوان)
  • تخم مرغ چهار عدد
  • شیر یا اب ولرم یک پیمانه
  • شکر یک لیوان سر پر
  • بکینگ پودر یک ق م
  • وانیل نوک ق چ
  • روغن مایع نصف پیمانه
  • پیمانه من لیوان دسته دار فرانسوی هست سایز قالب بیست و پنج در پانزده یا قالب گرد بیست و پنج سانتی
  • بیست دقیقه از قبل فر را روشن کنید با دمای صد و هشتاد

طرز تهیه ی کیک شکلاتی خیس

  1. طبق معمول آرد بکینگ و پودر کاکائو رو سه بار الک کنید وکنار بگذارید.
  2. ابتدا تخم مرغ ها و وانیل را دو دقیقه با دور تند بزنید.
  3. سپس شکر را اضافه کرده و چهار دقیقه با دور تند بزنید.
  4. بعد شیر ولرم را ریخته و دو دقیقه با دور تند بزنید و سپس روغن را ریخته و ده ثانیه با دور تند بزنید.
  5. در اخر مواد خشک یعنی ارد و پودر کاکاو و بکینگ را طی سه مرحله هر محله هفت ثانیه با دور کند هم بزنید.
  6. هم زن را خاموش کرده و با لیسک همه مواد را آرام و دورانی یک دقیقه هم بزنید .
  7. کف قالب را با ارده یا روغن جدا کننده ک دستورش پست های پایینتر گذاشتم چرب کنید و مواد را در مرکز قالب ریخته با لیسک صاف کنید و طبقه وسط فر دمای صد و هشتاد ب مدت چهل تا پنجاه دقیقه بزارید بپزه و بعد از پختن و خنک شدن کیک روی کیک رو با نی حفره هایی ایجاد کردم ک سس داخل بافت کیک بره.

مواد لازم برای رویه ی کیک (سس شکلاتی)

  • شکلات تخته ای تلخ یا شیرین صد گرم
  • شیر نصف لیوان ابتدا شکلات را بن ماری کرده و بعد شیر را اضافه کرده

طرز تهیه ی سس شکلاتی

  1. ممکنه شکلات سفت شه نگران نباشید اگه دیدید سفت شده بازم یکم شیر بهش اضافه کنید غلظت سس شبیه ماست همزده و شل باشه حسابی هم بزنید تا صاف و یکدست شه .
  2. دوستان به جای شکلات تخته ای از سه تاچهار ق غ نوتلا یا شکلات صبحانه یا نوتلا ایرانی( فرمند) میتونید استفاده کنید من چهار ق غ نوتلا مارک فرمند استفاده کردم اما چون خیلی شیرین شد یکم شکلات تلخ هم بهش اضافه کردم.
  3. بزارید کیک یکم از داغی بیوفته بعد گاناش داغ رو روی کیک بریزید نوش جان کیک رو هم توی تابه هم توی قابلمه میتونید درست کنید.

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا