دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کیک سیب و دارچین کافی شاپی برای 4 نفر

طرز تهیه کیک سیب

یک کیک خانگی لذید در کنار چایی عصرانه شما

مواد لازم برای تهیه کیک سیب

۳ عدد تخم مرغ
یک لیوان شکر
یک لیوان روغن مایع (۲۰۰ میلی لیتر )
یک لیوان ماست
۲ لیوان آرد
یک پاکت وانیل شکری ( یک قاشق مرباخوری)
یک پاکت بیکینگ پودر ( ۲ قاشق مربا خوری )

کیک سیب

مواد مورد نیاز روی کیک

۳ عدد سیب
یک و نیم قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
یک و نیم قاشق غذاخوری شکر
یک قاشق مرباخوری پودر دارچین
یک قاشق غذاخوری پودر نارگیل
یک استکان چای خوری گردوی خرد شده

طرز تهیه کیک سیب

طرز تهیه کیک سیب خانگی

تخم مرغ ها و شکر را خوب هم میزنیم تا رنگش روشن شود و حباب هایی رویش ایجاد شود
بعد روغن و ماست را آرام آرام اضافه کرده و به ملایمت مخلوط می کنیم
بیکینگ پور را با ارد دو سه بار الک میکنیم و سپس به همراه وانیل به مواد اضافه میکنیم . در این مرحله باید به آرامی مواد را هم بزنیم فقط در حدی که با هم مخلوط شوند .
مایه کیک را در یک ظرف پیرکس (بورجام )به ابعاد 29× 29 سانت میریزیم
سیب ها را پوست کنده و به صورت قطعات کوچک ریز می کنیم و در ظرفی با آب لیمو و شکر و پودر دارچین مخلوط می کنیم
سپس این مواد را روی مایه کیک می ریزیم .
گردوهای خرد شده و پودر نارگیل را هم روی آنها اضافه کرده و در فری از قبل روشن کرده بودیم با حرارت 170 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه می‌گذاریم تا بپزد .
بعد از پخت کیک می گذاریم کمی خنک شود سپس به شکل دلخواه برش می‌دهیم

نوش جان

تهیه و ترجمه : مجله اینترنتی دلگرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا