دستهبندی نشده
طرز تهیه ی شربت انگور سیاه با طعمی فوق العاده و سنتی
آموزش طرز تهیه شربت انگور سیاه ، قرمز
امروز مى خوام روش تهيه شراب انگور رو خيلى ساده و مفيد براتون بنويسم. درست كردن شراب روش هاى سليقه ايى و مختلفى داره ولى اساس كار همشون يكيه و من تصميم گرفتم راه ساده و راحت رو انتخاب كنم و ننيجه خيلى خوبى هم گرفتم.هرچى بيشتر اين كار رو تكرار كنين كار كشته تر و با تجربه تر ميشين. با دلگرم همراه شوید.
مواد لازم برای شربت انگور
- شربت انگور
- انگور :نصف فنجان
- آب انگور :نصف فنجان
- سرکه انگور : دو لیوان
طرز تهیه ی شربت انگور خوشمزه
- من سه کیلو انگور داشتمدون کردم بعد داخل غذاساز یا با چنگ زدن یا با گوشت کوب برقی له کردم تا ابشون جدا شد.
- داخل کاسه بزرگ ریختم. روش دولیوان سرکه انگور ریختم. درشو گذاشتم.
- چهار روز داخل یخچال یا جای خنک گذاشتم تا رنگش باز شد.
- سرکه باعث میشه رنگی که در پوست انگورهاست بیرون بیاد. و بنفش خوشرنگ بشه.
- بعد داخل آبکش ریختم تا تفاله هاش جدا بشه
- خیلی خیلیییی کم فشار دادم تا آبش خارج بشه.
- بعد آب صاف شده رو از کیسه برنج رد کردم گذاشتم حدود دوسه ساعتی تا آروم آروم از کیسه رد بشه (بدون فشار دادن) و زلال زلال بشه.
- و ناخالصی هاش داخل کیسه بمونه.
- بعد آب صاف شده رو همراه با یک لیوان شکر و یک لیوان سرکه حدود یک ربع جوشوندم و وقتی خنک شد داخل شیشه ریختم و داخل یخچال گذاشتم. این شد شربت ما به روش سنتی که از قدیم تو شهر ما اینجوری درستش میکنند.
- حالا برای سرو اش نصف از شربت و نصف آب خنک و یخ و اگه لازم بود باز کمی سرکه یا شکر میریزیم(بنابرذاعقه تون) و هم میزنیم و اماده خوردن هست.(میتونید نسبت یک به سه مخلوط کنید و نصف نصف نباشه)
دوستان تفاله انگور رو دور نریزید اصلا
باهاش سرکه بنفش خوشرنگ درست کنید .
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی