دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کیک خرچنگ مریلند، کوکوی مقوی و خوشمزه

مواد لازم کیک خرچنگ مریلند

گوشت خرچنگ 900 گرم
سس مایونز ½ پیمانه
جعفری ½ پیمانه
آبلیموی تازه ¼ پیمانه
تخم مرغ 1عدد بزرگ
خردل 1 قاشق غذاخوری
ادویه مخلوط به مقدار دلخواه
نمک درشت و فلفل تازه آسیاب شده به مقدار لازم
خرده نان 1 پیمانه
کره 4 قاشق غذاخوری
سس تارتار برای سرو

کیک خرچنگ مریلند

طرز تهیه کیک خرچنگ مریلند

گوشت خرچنگ را به دو قسمت 450 گرمی تقسیم کرده و آن را روی کاغذ روغنی قرار می دهیم. گوشت ها را کامل از پوست و غضروف خرچنگ جدا می کنیم.
در یک کاسه بزرگ، مایونز، جعفری خرد شده، آبلیموی تازه ای که از لیمو گرفته ایم، تخم مرغ، خردل، ادویه، 1 قاشق چای خوری نمکدرشت و ¼قاشق چای خوری فلفل سیاه را مخلوط می کنیم.
خرده نان و گوشت خرچنگ را به مخلوط اضافه می کنیم. خوب هم می زنیم تا مواد با هم ترکیب شوند. آن را به طور مساوی به 8 قسمت تقسیم می کنیم و شبیه کوکو قالب می زنیم. (اگر می خواهید زودتر غذا را آماده کنید و بعد بپزید: این کیک‎ها را در ظرفی که آن را با کاغذ روغنی پوشانده اید بچینید، به طوری که با هم تماس نداشته باشند؛ برای قرار دادن ردیف بعدی یک کاغذ روعنی روی آن ها قرار دهید و در انتها روی ظرف را بپوشانید. می توانید این کیک ها را تا یک روز در یخچال نگه دارید).
کیک ها را روی سینی فری که آماده کرده ایم، قرار می دهیم؛ کره آب شده را نم نم روی آن ها می ریزیم. آن ها را 12 تا 15 دقیقه سرخ می کنیم تا زمانی که قهوه ای طلایی شده و داخل آن ها نیز بپزد؛ (اگر سطح کیک ها خیلی زود قهوه ای شد، آن ها را به طبقه ای با دمای پایین تر منتقل کنید). این غذا را با سس تارتار و لیموی تازه سرو می کنیم.

کوکو خرچنگ مریلند

نکات تکمیلی در مورد کیک خرچنگ مریلند

کیک خرچنگ مریلند جزو غذای ملل – سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
کیک خرچنگ مریلند را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا