دسته‌بندی نشده

طرز تهیه نان کشتا به روش تابه ای

نان کشتا گیلانی (نان خلفه یا خرفه میان پر)

نان کشتا را در وعده صبحانه به همراه تخم مرغ و یا پنیر و گردو می توانید سرو کنید. راحتی طبخ این نان محلی که در زمان بسیار کوتاهی نیز آماده می‌ شود، باعث شده که خیلی از افراد نان کشتا را در منزل طبخ کنند.

نان کشتا گیلانی (نان خلفه یا خرفه میان پر)

از دیگر انواع نان های محلی و خوشمزه می توان به نان کماج، نان گردویی، نان قندی، نان زیره و سیاه دانه، نان سیمیت، نان رول دارچینی، نان فطایر پنیری، نان اسفناج، نان سیر و… اشاره کرد.

مواد لازم :

آرد گندم: ۴ پیمانه
آرد برنج: ۲ پیمانه
کدو حلوایی: ۱ پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
تخم آسیاب شده شنبلیله: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری

نان کشتا گیلانی (نان خلفه یا خرفه میان پر)

طرز تهیه نان کشتا گیلانی خانگی خوشمزه

مراحل پخت

گام 1 ابتدا کدو حلوایی را مربع شکل برش دهید و در یک قابلمه با یک فنجان آب بگذارید بپزد.
گام 2 سپس پوست آن را جدا کرده و با گوشت کوب آن را پوره کنید.
گام 3 شکر، آرد گندم، آرد برنج، تخم‌ شنبلیله و نمک را اضافه و خمیر را خوب ورز دهید.
گام 4 سپس دو ساعت بگذارید تا خمیر استراحت کند.

طرز تهیه نان کشتا گیلانی خانگی خوشمزه

گام 5 حالا خمیر نان را به صورت گلوله های کوچک آماده و تقسیم کنید.
گام 6 بر روی یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و یک گلوله خمیر را با وردنه صاف کنید.
گام 7 ماهی تابه را روی حرارت کم بگذارید و بدون اینکه روغن بریزید، بعد از داغ شدن، خمیر نان را در ظرف بریزید و دو طرف آن را سرخ کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا