دسته‌بندی نشده

طرز تهیه رینگ آجیلی مرحله به مرحله

رینگ آجیلی _ آموزش آشپزی و شیرینی پزی با دلگرم

رینگ آجیلی از شیرینی های بسیار خوشمزه ای هست و می توانید به راحتی برای عید نوروز درست کنید و از مهمانانتان پذیرایی کنید. با دلگرم همراه شوید.

رینگ آجیلی – طرز تهیه رینگ آجیلی

مواد لازم برای۲ نفر

  • کره یا روغن صاف قنادی ۷۵ گرم
  • آرد ۱۲۵ گرم
  • تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
  • پودر شکر ۴۵ گرم
  • شیر خشک ۵ گرم
  • وانیل کمی

طرز تهیه رینگ آجیلی مرحله به مرحله

مواد رویه برای شیرینی آجیلی

  • شیر عسل ۸۰ گرم
  • کره ۱۵ گرم
  • شکر ۱ قاشق غذا خوری
  • چیپس شکلات (نسوز) کمی
  • مغز گردو ،خلال بادام و پسته از هرکدام ۱/۴ پیمانه

طرز تهیه رینگ آجیلی

  1. ابتداآرد و شیر خشک رو الک کنید و با روغن صاف یاکره که کاملانرم شده (( میتونین چند دقیقه روی بخار آب بزارین )) ورز بدید تا نرم شود
  2. بعدزرده تخم مرغ ,پودر شکر و وانیل را به مخلوط اضافه کنید و کمی با نوک انگشتان ورز دهید تا خمیر یکدست و لطیفی به دست بیاد
  3. سپس اگر میخواین خمیرتون کاکائویی باشه یک قاشق از آرد بردارید و جاش پودر کاکائو بزنید
  4. بعدخمیر را بین دو تا نایلون باز کنید و با کاتر گرد کاتر بزنید و وسطش رو هم با کاتر کوچکتر بزنید مثل دونات
  5. وسپس داخل فر با دمای 180به مدت 15دقیقه بزارید زمان بسته به دمای فرتون هست
  6. درادامه کره رو روی حرارت باز کنید وشیر عسلی رو بهش اضافه کنید از روی حرارت بردارید و مغزگردو پسته و بادام را اضافه کنید وخوب مخلوط کنید بزارید تا کمی خنک بشه .
  7. بعد با قاشق کوچیک روی شیرینی هایی که از فر خارج کردید بزارید و روش شکلات چیپسی به دلخواه بزارید ومدت 5دقیقه ( اگر دمای فرتون زیاده کمتر بزارید ) داخل فر بزارید وبعد از فر خارج کنید و بزارید تا کاملا سرد بشه.

لذت آشپزی با دلگرم :

طرز تهیه ی شیرینی کشمشی تابه ای بدون فر

طرز تهیه شیرینی آرد نخودچی ساده و خوشمزه مخصوص عید نوروز

آموزش تهیه ی شیرینی زبان بامزه و خوشمزه

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا