درست کردن شیرینی دانمارکی در منزل
درست کردن شیرینی دانمارکی در منزل
مواد لازم:
آرد…………………….300گرم
آرد نشاسته ذرت………….100گرم
تخم مرغ…………………..1عدد درشت
زرده تخم مرغ ………..1عدد برای رومال شیرینی و کنجد به میزان لازم
شکر………2قاشق سوپخوری یا بیشتر (من حس کردم 2ق کمه برای همین 4ق س پرپر ریختم)
خمیرمایه فوری……………1 قاشق غذاخوری
آب ولرم………….به میزان لازم(خود فاطمه جون 1/2 پیمانه ریختن منم همین قدر ریختم)
نمک…………………1 پنس
کره نرم……………100 گرم
طرز تهیه:
آرد+نشاسته ذرت+شکر+نمک مخلوط کنید کره+تخم مرغ+مایه خمیر همه را به مواد بالا اضافه کنید و خوب همزده
آب ولرم کم کم ریخته تا خمیر لطیفی بشه خمیر را 1ساعت با در پوش استراحت داده برای لای خمیر هر چی دوست دارید میشه گذاشت
مثلا خود فاطمه جون این مواد رو گذاشتن پودر کاستارد+نشاسته ذرت+شکر+کمی آب روی حرارت همزده جوش آمد وسفت شد خاموش کنید وگذاشته خنک بشه
ولی من با این درست کردم
زرده 1عدد+شکر 1/2 فنجان+وانیل 1/4 قاشق چایخوری +کره نرم 50 گرم خوب همزده تا نرم و سفید بشه در قابلمه شیر 1و1/4 فنجان +آرد نشاسته ذرت2 قاشق سوپخوری روی حرارت ملایم همزده تاکمی غلیظ بشه+مخلوط زرده همزده وخوب همزده تا حسابی خودش رو بگیرد
بعد بردارید و گذاشته خنک بشه حالا خمیر آماده شده را روی سطحی صاف به اندازه مستطیل 15در 30 باز کنید در ضلع بلند خمیر مواد کرم رو گذاشته خمیر را لوله کنید
وبه تکه های کوچک برش دهد و در سینی گذاشته ورویش را زرده +کمی زعفران مالیده وکنجد پاشیده ودرفریک ربع قبل گرم با دمای 180 درجه سانتیگراد گذاشته تا زمانی که آماده بشه (زمان پخت به دمای فر شما بستگی دارد مثلا برای من 25 دقیقه طول کشید)
منبع: سرآشپز صورتی