دسته‌بندی نشده

روش تهیه پتی فور دو رنگ خوشمزه

روش تهیه پتی فور دو رنگ خوشمزه، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

روش تهیه پتی فور دو رنگ خوشمزه

روش تهیه پتی فور دو رنگ خوشمزه

مواد اولیه :
کره 250 گرم
آرد 2 پیمانه
پودر قند 3/4 پیمانه
سفیده تخم مرغ 1 عدد
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 1/4 پیمانه
نمک 1/4 قاشق چایخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری

برای تهیه پتی فور ابتدا کره و تخم مرغ را از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد و نرم شود سپس با همزن بزنید و بعد پودر قند و وانیل و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا سفید رنگ شود

سفیده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و با همزن بزنید بعد از اینکه مواد را خوب هم زدید آرد را الک کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند بعد از اینکه مایه پتی فور آماده شد مواد را به ۲ قسمت تقسیم کنید و به یک قسمت از مواد پتی فور پودر کاکائو اضافه کنید و به قسمت دیگر مواد نشاسته ذرت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید

حالا ۲ رنگ پتی فور دارید هر کدام را در قیف جداگانه بریزید و سر قیف ها را قیچی کنید در سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید (شما می توانید از هر نوع ماسوره برای قیف زدن استفاده نمایید)

حالا یک ماسوره در قیف دیگر بگذارید و ۲ قیف پتی فور سیاه و سفید را با هم در قیف ماسوره دار قرار دهید طوریکه سر قیف ها داخل ماسوره فرو برود و بعد انتهای قیف را بپیچانید و در سینی فر با طرح دلخواه شکوفه بزنید

اگر یکی از رنگ ها درست از قیف بیرون نیاید به این معنی است که رنگ را در قیف درست نگذاشته اید که سر آن در ماسوره قرار بگیرد
بعد از اینکه مواد پتی فور را به شکل دلخواه شکوفه زدید سنی را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید مدت پخت پتی فور ۵ الی ۱۵ دقیقه است زمانیکه لبه های بیسکویت طلایی شد یعنی پخت آن تکمیل شده است از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند و بعد نوش جان کنید.

خواص کاکائو

کاکائو به عنوان دارویی انرژی‌بخش، شادی‌آفرین و تقویت‌کننده قلب شناخته می‌شود.

در بعضی از مطالعات ثابت شده است کاکائو باعث کاهش فشار خون و تنظیم کلسترول بد در خون می‌شود.

این گیاه به عنوان ضدعفونی‌کننده و انگل‌کش نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

از خواص دیگر کاکائو می‌توان به خاصیت ادرارآوری، قاعده‌آوری و سقط‌کنندگی آن اشاره کرد.

در بعضی از نقاط دنیا از کاکائو برای درمان طاسی، سوختگی، سرفه، خشکی لب‌ها و چشم استفاده می‌کنند.

کاکائو انرژی‌بخش بوده و باعث از بین رفتن بی‌حالی، سختی‌های زایمان ، حاملگی و روماتیسم می‌شود.

محلی‌ها از کاکائو در درمان مارگزیدگی و جراحت‌ها نیز بهره می‌برند.

به علت وجود تانن در پوسته و ریشه کاکائو، فعالیت ضدتوموری برای این گیاه نیز پیش‌بینی شده است.

گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا