دسته‌بندی نشده

سس بشامل

Imageمواد لازم :

شير هموژنيزه 500 گرم

پياز 50 گرم

آرد سفيد 1 قاشق سوپخوري

كره 37.5 گرم

نعناع 100 فنجان

طرز تهيه :

پيازها را خيلي ريز خرد کرده با ربع سير کره مخلوط کنيد . شير را جوشانيده نصف آن را گرم گرم روي پيازها بريزيد و نمک و فلفل و سپس جوز هندي و برگهاي معطر را با آن مخلوط کنيد و تا ده دقيقه زير آتش ملايم بپزيد .

آنگاه مخلوط مزبور را از الک نرم گذرانده بقيه کره را در قابلمه آب نموده آرد را کمي در آن سرخ کرده ، باقي مانده شير را کم کم با آن مخلوط کنيد و مجددا روي آتش بگذاريد تا 10 دقيقه بجوشد .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا